«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona erdi

Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona erdi

yerel-yonetimlerde-is-sagligi-ve-guvenligi-sempozyumu-sona-erdi.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Fuar İzmir’de düzenlenen Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona erdi. Sempozyum kapsamındaki 33 konuşmacının yer aldığı 12 oturumda, özellikle kamu ile yerel yönetimlerde iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları, mevzuat ve standartlar, pratikte yaşanan sorunlar, çözüm önerileri, iyi uygulama örnekleri konuşuldu.

İkincisi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona erdi. Kapanış törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, belediye bürokratları, kamu ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Üç günlük sempozyum çalışan sağlığı ve iş güvenliği alanındaki tüm aktörleri bir araya getirdi. Sempozyumda, çalışan sağlığı ve iş güvenliği alanında yaşanan sorunlar, kamu, çalışanlar ve işveren açısından bu sorunların çözümü için yapılanlar tartışıldı. Etkinlik kapsamında kamu ve yerel yönetim temsilcilerinin yanı sıra akademisyenler, oda ve sivil toplum kuruluşlarından isimlerin de konuşmacı olduğu 12 oturum ile teknik geziler düzenlendi.

Sempozyuma katkılarından dolayı İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak’a, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu tarafından, ESBAŞ İşyeri Hekimi Dr. Esat Hoşgönül’e ise İzmir Büyükşehir Beledisi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Hatice Şağın tarafından plaket verildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *