«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Yaratıcılığın ve üretkenliğin sınırları yeni Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 ile değişiyor

Yaratıcılığın ve üretkenliğin sınırları yeni Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 ile değişiyor

yaraticiligin-ve-uretkenligin-sinirlari-yeni-galaxy-z-flip4-ve-z-fold4-ile-degisiyor.jpg

Üretkenlik ve yaratıcılık şimdi tamamen ellerinizin altında…

 

Samsung, Galaxy Z serisinin en yeni üyeleri Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4 ile katlanabilir cihazlardaki tasarım ve kişiselleştirme özelliklerinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Her iki model de kullanıcılara baştan aşağı değişen bir katlanabilir cihaz deneyimi sunarken, kişiselleştirme ve üretkenlik özellikleri ile hem tablet hem de üst düzey akıllı telefon deneyimini bir arada yaşatıyor.

 

Yeni Galaxy Z serisi katlanabilir cihazlar, kullanıcıların günlük yaşamlarını dönüştürmenin yanı sıra kendi biçimini de değiştirebilen akıllı telefonlar olarak öne çıkıyor. Güncellenen özellikleriyle Galaxy Z Fold4, daha geniş bir ekrana, daha ince bir menteşeye ve daha hafif bir yapıya sahip. Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği tek elle en rahat kullanıma sahip Galaxy Z Flip4, aynı zamanda son derece üst düzey ve kompakt bir cihaz. Katlandığında standart bir akıllı telefonun yarısı kadar yer kaplıyor. Daha ince menteşesi, inceltilmiş kenarları, kontrast oluşturan arka cam ve parlak metal çerçevesiyle yeni model de şimdiye kadarki en incelikli tasarımı kullanıcılara sunuyor.

 

Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4Her tarza uygun kişiselleştirme imkanı

Galaxy Z Flip4, her kullanıcının kendine has tarzını ve tercihlerini ifade edebileceği daha geniş bir renk ve aksesuar yelpazesi sunuyor. Kullanıcılar, Pink Gold ve Graphite gibi bilinen renklerin yanı sıra Bora Purple ve Blue gibi cesur yeni renkleri kullanarak birinci sınıf bir tasarımla tarzlarını yansıtabiliyor. Galaxy Z Fold4 kullanıcıları ise Graygreen, Beige ve Phantom Black gibi ayrıcalıklı ve özel renkler arasından seçim yapabiliyor, cihazlarını bir S Pen Fold Edition ile tamamlayabiliyor.

 

 

Kullanıcıların tarzına en uygun, kişiselleştirilebilen aksesuarlar

Samsung, yeni Galaxy Z serisinin ikonik tasarımı ve özelliklerinin hakkını veren birbirinden özel aksesuarlar sunuyor. Kullanıcılar, klasik ince kılıflardan premium deri kapaklı kılıflara, halkalı ve kayışlı silikon kılıflara, hatta Marvel, Disney ve Star Wars gibi tematik kılıflara kadar birçok seçenek sayesinde dilediği kılıfı seçerek kendi tarzlarını oluşturabiliyor. 

 

Yeni Galaxy Z Flip4’te Kapak Ekranında artık yeni saat tasarımlarının yanı sıra resim, GIF ve hatta video gibi arka plan seçeneklerini de kullanmak mümkün. Kullanıcılar, kendi stillerini mükemmel bir şekilde tamamlamak için hem Ana Ekran, hem de Kapak Ekranında özel yazı tipleri, simgeler ve tasarımlarla tamamen kişiselleştirilmiş bir Galaxy teması seçebiliyor.

 

Mükemmel selfie’ler için biçilmiş kaftan 

Kullanıcılar, Galaxy Z Flip4’ün ‘Gelişmiş Hızlı Çekim’ özelliğiyle her seferinde mükemmel selfie'ler çekebiliyor. Galaxy Z Flip4 Kapak Ekranında kullanılabilen hızlı ve kolay kamera modu, fotoğrafı gerçek oranlarıyla ön izleme imkanı sunarken, Portre Modu'nu da destekliyor. Kullanıcılar, hareket halindeyken veya diledikleri her yerde yepyeni özelliklerle diledikleri gibi çekimler yapabiliyor.

 

Yaratıcılık ve üretkenliğin sınırlarını zorlayan Galaxy Z Flip4, kullanıcılara kendilerini her açıdan ifade etmeleri için sınırsız imkanlar sunuyor. FlexCam özelliğiyle kullanıcılar, her zamankinden daha farklı ve benzersiz açılarla fotoğraf ve videolar çekebiliyor. Kullanıcılar, telefona dokunmadan eller serbest biçimde video kaydederken, FlexCam'i etkinleştirmek için Z Flip4'ü kısmen katlayarak çeşitli açılardan grup selfie'leri de çekebiliyor. Z Flip4'ün iyileştirilen kamerası, yüzde 65 daha parlak ve canlı bir sensöre sahip olup, bu sayede loş bir ortamda dahi daha parlak, canlı fotoğraf ve videoları çekmeye imkan sunuyor. 

 

Her iki cihazda üstün dayanıklılığıyla dikkat çekiyor

Hem Z Flip4 hem de Z Fold4 cihazlarda kullanılan özel Corning® Gorilla® Glass Victus®+ ile Armor Alüminyum çerçeve ve menteşe kapağı sayesinde, her iki cihaz da sunduğu üstün dayanıklılıkla dikkatleri çekiyor.

 

Yeni Galaxy Z Flip4, temel görevleri anında gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar için iyileştirilmiş Kapak Ekranı özellikleri de sunuyor. Kullanıcılar, kapağı kaldırmadan arama yapabiliyor, metinleri emoji ve sesli komut kullanarak yanıtlayabiliyor, hatta evin ışıklarını bile açıp, kapatabiliyor. El feneri, uçak modu, Wi-Fi ve Bluetooth etkinleştirme birçok yeni kısa yol, telefonun kapağını kaldırmaya gerek kalmadan kullanılabiliyor.

 

Galaxy Z Fold4’ün yüzde 23 daha parlak sensörü ve 50MP geniş lensiyle mükemmel çekimler

Yükseltilmiş 50MP geniş lens ve 30x Space Zoom lens sayesinde çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekebilen Galaxy Z Fold4 ile her seferinde kusursuz kareler yakalamak artık çok daha kolay. Telefonun benzersiz katlanabilir tasarımı, Çekim Görünümü Modunda etkinleştirilen daha büyük Yakınlaştırma Haritası, Çift Önizleme ve Arka Kamera Selfie'si gibi farklı kamera modları sayesinde fotoğraf çekme deneyimi bambaşka bir boyuta taşınıyor. Daha geniş piksel boyutu, yüzde 23 daha parlak sensör ve gelişmiş işlem gücü sayesinde kullanıcılar ister gece ister gündüz, en net görüntüleri elde edebiliyor.

 

Galaxy Z Fold4, kullanıcıların aynı anda daha fazla işlem yapabilmelerini sağlamak için tasarlandı. Yeni Görev Çubuğu sayesinde kullanıcılar, sık kullandıkları uygulamalara kolayca erişebiliyor ve bunlar arasında geçiş yapabiliyor. Böylece bilgisayardaki gibi alışkın oldukları kullanım düzenini sürdürebiliyorlar. Kullanıcılar, basit kaydırma hareketleri ve tam ekran uygulamaları, anında açılır pencerelere çevirebiliyor ya da ekranı ikiye ya da üçe bölerek görevlerini yönetebiliyorlar. Buna ek olarak, katlanabilir cihazlara özel tasarlanan iki ekranlı kullanıcı ara yüzü sayesinde, kullanıcılar telefonlarından e-postalarını kontrol edebiliyor, tek seferde daha fazla bilgiye erişebiliyor.

 

Galaxy Z Fold4: Kapağı kapalıyken akıllı telefon, açıkken tablet deneyimi

Tıpkı Galaxy Z Flip4 gibi, Z Fold4 de telefonun kapağını açmaya gerek kalmadan cihaz ile etkileşim kurma kolaylığı sunuyor. İyileştirilmiş Kapak Ekranı özellikleriyle, boyut, ağırlık veya cepte taşınabilirlikten hiçbir şekilde ödün vermiyor. Kapak kapalıyken güçlü bir akıllı telefon deneyiminin, kapak açıldığındaysa tablet deneyiminin keyfini çıkarmaya imkan sağlıyor. Galaxy Z Fold4, ayrıca Kapak Ekranının daha geniş boyutu, yeni ekran oranı, daha dar çerçeveleri ve artan hafifliği sayesinde tek elle rahat ve kolay bir şekilde kullanım imkanı sunuyor. 

 

Galaxy Z Fold4, her türlü içeriği sürükleyici hale getiren daha parlak 7,6 inç Ana Ekranıyla oyun ve film tutkunlarının beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor. Ekranın 120 Hz uyarlanabilir yenileme hızı ve görünürlüğü azalan Ekran Altı Kamerasıyla (UDC) kullanıcılar, en sevdikleri içeriklere rahatça odaklanabiliyorlar. Tüm bu özellikler, daha akıcı bir oyun deneyimi sunan iyileştirilmiş donanımı ve tepki süreleri ile Galaxy Z Fold4'ün "Galaksideki En İyi Oyun Cihazı" olarak ünlenmesini sağladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *