«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Yanmar Turkey Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörlüğü'ne Yıldırım Vehbi Keskin atandı

Yanmar Turkey Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörlüğü'ne Yıldırım Vehbi Keskin atandı

yanmar-turkey-enerji-sistemleri-is-kolu-direktorlugune-yildirim-vehbi-keskin-atandi.jpg

Dünyanın önde gelen motor üreticisi Yanmar’ın Türkiye’deki tam iştiraki Yanmar Turkey Makine A.Ş., stratejik bir atama gerçekleştirdi. Yanmar Turkey Makine A.Ş Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörü Yıldırım Vehbi Keskin oldu. 

 

Dünyanın önde gelen motor üreticisi Yanmar’ın Türkiye’deki tam iştiraki Yanmar Turkey Makine A.Ş., Türkiye’deki etkinliğini artıracak üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Yenilikçi ve geniş ürün yelpazesiyle, enerji sektöründeki öncü yerini koruyan firma, şirketin Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörü olarak Yıldırım Vehbi Keskin’i getirdi. Enerji sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesiyle, uluslarası firmalarda çeşitli ülkelerden sorumlu olarak güç sistemleri işbirimi ve ülke yönetimi alanlarında zengin bir deneyime sahip olan Keskin, Yanmar Türkiye’nin Power EPC projelerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde geliştirilmesinden sorumlu olacak.

 

Yanmar, Enerji sektöründeki konumunu güçlendiriyor

 

100 yılı aşkın tarihiyle iş makinesi, tarım makine ve ekipmanları, enerji sistemleri, deniz ve endüstriyel motor üretiminde dünyanın önde gelen şirketlerinden Yanmar, enerji sektöründeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. 2016 yılında İzmir’de faaliyetlerine başlayan Yanmar İrtibat Ofisi ve ardından 2017 yılında kurulan Yanmar Turkey Makine A.Ş. firması ile Japon devi, Türkiye’deki ve globaldeki müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunuyor. Beş yıldır Türkiye ve komşu ülkeleri, Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Arap ülkeleri, Kuzey Afrika gibi birçok bölgede çözümler sunan firma; tarım makineleri ve ekipmanları, enerji sistemleri, anahtar teslim mühendislik hizmetleri (Power EPC), endüstriyel motorlar, iş ve endüstriyel makina kiralama platformu makinagetir.com ile toplamda beş farklı iş alanında hizmet veriyor. Türkiye’de gerçekleştirdiği iş ortaklıkları ve stratejik anlaşmalar ile bölgedeki varlığını sürekli güçlendiren Yanmar Turkey Makine A.Ş., bölgenin enerji sektöründeki öncü firması olma yolunda güçlü adımlar atıyor. Üretici firma kimliğine enerji çözümleri sunucusu özelliğini de eklemeyi hedefleyen Japon Devi, anahtar teslim Power EPC işlerde, karbon ayak izi azaltma stratejilerine uygun, verimli ve güvenilir çözümlerini son kullanıcılarla buluşturuyor. Bu kapsamda Yanmar Turkey Makine A.Ş., şirketin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki Power EPC projelerinin geliştirilmesi üzere Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörlüğü’ne Yıldırım Vehbi Keskin’i getirdi.

 

Lisans eğitimine 1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde başlayan Yıldırım Vehbi Keskin, 2006 yılında Gebze Teknik Üniversitesi’nde MBA yüksek lisansını tamamladı. Yüksek lisansının ardından, 2016 yılında Sabancı Üniversitesi Liderlik Fakültesi sertifikasını alan Keskin, Borusan’da başladığı kariyerinde satış sonrası hizmetler, ürün satış ve güç sistemleri ülke yönetimi rollerinde yer aldı. 2019 yılında dahil olduğu, enerji kiralama sektörünün önde gelen firmalarından Aggreko’da ülke müdürü olarak görev alan Keskin, burada geçirdiği iki yılın ardından KJ Power Generator’a Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Tecrübeli isim, çok uluslu firmalarda yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli ülkelerde üst düzey yöneticilik yaptı. Şimdi ise, enerji sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesiyle Keskin, Yanmar Turkey Makine A.Ş. bünyesinde Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörü olarak rol alacak.

 

Yanmar Turkey Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörü Yıldırım Vehbi Keskin: “Yanmar’ın globaldeki iştirakleri arasında, Power EPC çözümleri ile ilgili tek sorumlu olan Yanmar Turkey Makine A.Ş. olarak, global pazarda Power EPC projelerine talip oluyoruz. Bu kapsamda Yanmar, anahtar teslim Power EPC işlerde, karbon ayak izi azaltma stratejilerine uygun, verimli ve güvenilir çözümlerini son kullanıcılarla buluşturuyor. Power EPC projelerimizi Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde geliştirmeye devam ediyoruz. Yanmar’ın enerji sistemlerindeki yeni yapılanması ile özellikle doğalgaz, biyogaz, çöp gazı, petrol gazı (Apg), hidrojen gibi gazlarla çalışan kojenerasyon/trijenerasyon tesisleri ve yenilenebilir enerji santralleri konusunda hedef pazarlardaki aktivitelerimizi artırmayı planlıyoruz. Yanmar Turkey olarak, Yanmar’ın 100 yılı aşkın süredir nesiller boyunca aktardığı A Sustainable Future (Sürdürülebilir bir Gelecek) felsefesine sadık kalıyor ve geleceğe dair daha iyi bir dünya için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *