«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Yakup Abdal Mahallesi'nde Çocuklara Pandomim Gösterisi

Yakup Abdal Mahallesi'nde Çocuklara Pandomim Gösterisi

yakup-abdal-mahallesinde-cocuklara-pandomim-gosterisi.jpg

“Biz en çok çocukların belediyesiyiz” anlayışı ile çalışan Çankaya Belediyesi, Yakup Abdal Mahallesi’nde bulunan Mehmet Hikmet Ayberk İlkokulu’nda çocuklara pandomim gösterisi ve atölyesi düzenledi. Aralarında depremzede çocukların da bulunduğu etkinlikte çocuklar pandomim sanatıyla tanıştı.

“Her çocuğun eğitim görmeye hakkı vardır” ilkesiyle ilçenin her köşesinde etkinlikler yapan Çankaya Belediyesi, Yakup Abdal kırsal mahallesi Mehmet Hikmet Ayberk Anasınıfı ve İlköğretim öğrencileri için pandomim gösterisi ve atölyesi düzenledi. Aralarında depremzede çocukların da olduğu etkinlikte çocuklar pandomim sanatıyla tanıştı.

GELECEK EĞİTİM İLE GÜZELLEŞECEK

Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği yatırımlar ve projelerle Çankaya’ya birçok yenilik getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını gideriyoruz. Aynı zamanda okullarda öğrencilere kırtasiye seti, kitap dağıtarak bir nebze olsun ailelerin bütçesine katkı sunuyoruz. Çocuklar için sanat, eğitim ve bilim atölyeleri düzenleyerek de öğrenimlerine, kültürel gelişimlerine destek veriyoruz. Bugün çocuklarımıza yaptığımız her güzel şey yarınlarımızın da güzel olacağının işaretidir” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *