«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Vialand Tema Park'ta Ramazan Bayram Coşkusuna Adrenalin Eşlik Etti

Vialand Tema Park'ta Ramazan Bayram Coşkusuna Adrenalin Eşlik Etti

vialand-tema-parkta-ramazan-bayram-coskusuna-adrenalin-eslik-etti.jpg

Türkiye’nin eğlence adresi Vialand Tema Park’ta Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Bayram harçlıklarını alan çocuklar soluğu Tema Park’ta aldılar. Çocuklar aileleriyle birlikte gün boyu çeşitli eğlence ünitelerinde doyasıya eğlendiler. 

Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl aynı tarihlere denk geldi. Çifte bayram heyecanı yaşayan çocuklar, eğlenmek için yine Vialand Tema Park’ı tercih etti. 

Bayram harçlıklarını alan çocuklar aileleriyle birlikte soluğu Avrupa’nın en iyi 10 tema parkı arasında yer alan ve bu yıl 10. yaşını kutlayan Vialand Tema Park’ta aldı. Birbirinden renkli eğlence ünitelerinde bu bayramda da adrenalin doruğa çıktı! Vialand Tema Park’ta dünyanın en iyi dördüncü roller coaster’ı seçilen “Nefeskesen” ve 50 metreden adrenalin dolu bir iniş sunan “Adalet Kulesi”nde nefesler tutuldu. King Kong, Viking, İstanbul’un fethini insansı robotlarla anlatan “Fatih’in Rüyası”, “Yaban Arısı”, “Savana” ve “360 Plus” gibi çok sayıda sevilen ünitelerde gün boyu her yaştan ziyaretçi keyif dolu anlar yaşadı. 

Hareket ve dinamizm arayanlar ise Vialand Parkur’da doğa ve macera yaşatan üniteleri tercih etti. Tubby Slide’, ‘Trambolin’, ‘Yüksek İp Parkuru’ ve Tırmanma Duvarı’nda gençler, çocuklar birbiriyle yarışarak bayramın tadını çıkardılar. 

Bayramda Vialand Tema Park’ta eğlence; ünitelerle sınırlı kalmadı. Bayram özel kortej gösterisi, Kral Şakir, Canan, Fil Necati ile Kaptan Gaga, Viking ve Vega gibi sevilen kostüm karakterler çocuklarla buluştu ve tema park renkli görüntülere sahne oldu.

Tüm dünyanın en popüler oyunlarından PubgMobile tarafından özel olarak hazırlanan kostüm ve kareografi bayramın 3. Günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaretçileri karşıladı. Flashmob etkinliği ile gösteri yapan profesyonel dans grubu park ziyatetçileri tarafından yoğun ilgi gördü

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *