«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Üvey Anne'nin ilk başrol oyuncusu belli oldu

Üvey Anne'nin ilk başrol oyuncusu belli oldu

uvey-annenin-ilk-basrol-oyuncusu-belli-oldu.jpg

Yaz sezonunda atv ekranlarına gelecek olan, cast ve hazırlık çalışmaları devam eden ‘Üvey Anne’ dizisinin erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Yapımcılığını H. Hakan Eren’in üstlendiği ONN Medya imzalı ‘Üvey Anne’ dizisinin ilk ismi ekranların sevilen yüzü Kutsi oldu.

atv’nin yeni yayın döneminin en iddialı dizisi ‘Üvey Anne’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Senaryosunu Yasemin Kırbaş’ın kaleme aldığı, gerçek bir hikâyeden esinlenilen dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Dizinin müzikleri ise Eser Taşkıran imzası taşıyacak.

Kutsi, ‘Üvey Anne’ dizisinde başarılızeki, güçlü ve karizmatik Faruk karakterine hayat verecek.

 

Çekimler muhteşem güzelliği ile Muğla’da başlıyor

 

Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan ‘Üvey Anne’, alışılagelmiş yaz dizilerinin aksine dramatik tasarımı ile bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikâyesini ekranlara getirecek.

 

Merakla beklenen ‘Üvey Anne’ yakında atv ekranlarında…

  

Faruk Karakter Analizi:

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun, karısı ve çocukları hayatının vazgeçilmezi olmuş, babasından devraldığı seramik fabrikasını yurt dışına taşıyarak iş dünyasında da kendini ispatlamış bir adam.

Okurken âşık olduğu Efsun ile evlenebilmek için annesi Sabahat Hanım ile ilişkisini kesebilecek kadar kararlı, kendi doğrularının peşinde koşan, güçlü bir karakter. Elde edilmesi kolay olmayan, sevdiğindeyse ölümüne seven, çok da güzel seven bir adam Faruk. Doktorların “çok az zamanı var” demesine rağmen Efsun’un iki yıl daha yaşamasını sağlayan da Faruk’un bu sevgisi olmuş aslında. Efsun’un tedaviden usanıp vazgeçtiği anlarda onu yüreklendirip ayağa kaldırmış ancak kaderden kaçılamayacağını karısının ölümüyle kabullenmek zorunda kalmış koca yürekli bir adam…

Faruk’un hayat planında başka bir kadın aklından bile geçmez. O üç çocuğu ve kalbinde yaşatacağı karısıyla birlikte hayatına devam edecek, asistanı Serap da ona bu yolculukta bir süre destek olacaktır. Karısının ölümüyle hayatının merkezine çocuklarını koyacak kadar iyi bir babadır o. Hatta sırf bu yüzden kalbinin kapılarını bir daha açmamak üzere kapatmıştır. Ancak Serap’ın çok iyi gizlemeyi başardığı hasedini geç fark etmesi hayatının hatası olacaktır. Serap’a gönül kapısını açtığını fark ettiğinde bunu çok da kolay kabul etmeyecek kadar da tutucudur Faruk. Onur, gurur ve ahlak vazgeçilmez üçlüsüdür ve çocuklarına yardım etmek için çırpınan! bu kadına olan duyguları kendi üçlemesine bir ihanettir ona göre. Bu yüzden, evlilik kararını da çocukları için verdiğini düşünerek kendini temize çekecektir.

Diğer yandan Efsun’un yakın arkadaşı İpek’in duygularını fark ettiğinde, suçlu hissedecek kadar da vicdanlıdır. İpek’in onurunu kırmamak için harcadığı çaba, onun incelikli ruhunun ve kadınlara verdiği değerin en büyük göstergesidir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *