«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. TürkTraktör Faz 5 Emisyonlu En Yeni CASE İş Makinelerini Marble İzmir Fuarı'nda Sergiliyor

TürkTraktör Faz 5 Emisyonlu En Yeni CASE İş Makinelerini Marble İzmir Fuarı'nda Sergiliyor

turktraktor-faz-5-emisyonlu-en-yeni-case-is-makinelerini-marble-izmir-fuarinda-sergiliyor.jpg

İş makineleri sektöründeki faaliyetlerini artan yatırımlarla 10 yıldır sürdüren TürkTraktör, CASE markalı iş makineleriyle 28. Marble İzmir Fuarı’nda yer alıyor. TürkTraktör, Faz 5 emisyon seviyesindeki en yeni iş makinelerini, ilk kez 26-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen mermer fuarında sektörün beğenisine sunuyor. 2020 yılında lansmanı yapılan Kazıcı Yükleyicilerin yeni Faz 5 modellerinin yanı sıra ağır iş makineleri ürün gamına yeni eklenen CASE 1121G Lastikli Yükleyiciler ve yeni seri CX350D ekskavatörler de fuarda müşteriler ile buluşuyor. Fuara özel satış sonrası kampanyası kapsamında tüm yedek parçalarda ekstra avantajlar da sunulacak.

 

TürkTraktör İş Makineleri İş Birimi Direktörü Boğaç Ertekin, doğal taş sektörünün dünyadaki en önemli buluşmalarından 28. Marble İzmir Fuarı’nda 181 yıllık köklü geçmişe sahip CASE iş makineleri ile tekrar yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. CASE iş makinelerinin en yeni modellerini katılımcılarla buluşturduklarını ifade eden Ertekin, “69 yıllık bilgi, birikim ve tecrübeye sahip TürkTraktör olarak 2013 yılından bu yana iş makineleri alanında da faaliyet gösteriyoruz. Yerli üretimi geliştirme yönündeki çalışmalarımız doğrultusunda 2020 yılından bu yana CASE ve New Holland markalı Kazıcı Yükleyici iş makinelerini tesislerimizde üretiyoruz. Esnek üretim kapasitemiz, çevik çalışma stratejimiz, yaygın bayi ve servis ağımız ile kısa sürede pazarda önemli bir büyüme ivmesi yakaladık. TürkTraktör olarak geleceğe etki stratejimiz çerçevesinde ‘Şehirleri Dönüştürür, Geleceğe Hazırlar’ amacımıza paralel olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Marble İzmir Mermer Fuarı’nda Faz 5 emisyon seviyesindeki en yeni ve çevreci iş makinelerimizi ilk kez sergiliyor olmanın heyecanı içerisindeyiz.” dedi.

 

Ürün gamına yeni eklenen modellerden bahseden Ertekin, “Yerli üretim 695SV modelimizin yanı sıra ağır iş makineleri alanında önemli bir ilgi uyandıracağına inandığımız CASE 1121G Lastikli Yükleyicinin lansmanını da yaptığımız fuar, bu anlamda bizim için ayrı bir önem taşıyor. Geçtiğimiz yıl satışlarına başladığımız Faz 5 emisyonlu G serisi yükleyicilerimize, 2023 yılı itibariyle D ve E serisi Faz 5 ekskavatör modellerimizi de ekleyerek müşterilerimiz ile buluşturmaya başladık. Bu sayede geleceğe etki ve sürdürülebilirlik çalışmalarımız kapsamında karbon ve azot oksit yayılımımızı azaltarak çevre ve iklim değişikliği konularındaki hassasiyetimizi de vurgulamış oluyoruz. Faz 5 konusundaki deneyimlerimiz ve satış sonrası yetkinliklerimiz ile müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Güç ve verimliliği çevreci bir şekilde bir araya getirirken sahadaki zorlu işlerde her türlü ihtiyaca yanıt veren iş makinelerimizi görmek, çalışma arkadaşlarımızla buluşmak ve özellikle müşterilerimizin geri bildirimlerini almak üzere tüm katılımcıları fuardaki standımızı incelemeye bekliyoruz.” dedi.

 

CASE Standında Sergilenen İş Makineleri Hakkında;

 

CASE 1121G Lastikli Yükleyici

CASE Lastikli Yükleyici ürün gamının en yeni üyesi 1121G modeli, FPT marka Cursor Model 6 silindirli, 8,7 litrelik Faz 5 emisyon seviyesinde motorla pazara sunuluyor. CASE’in patentli ve ödüllü küp şeklindeki radyatör tasarımı ve daha etkili ve verimli motor soğutma performansıyla öne çıkan CASE 1121G Lastikli Yükleyici, üstün motor teknolojisi sayesinde düşük motor devirlerinde yüksek tork performansları sunmaktadır.

 

Zorlu ve ağır işler gerektiren çalışma şartları için özel olarak tasarlanan 1121G’nin ağır hizmet tipi aksları, düşük sıcaklıklardaki suya ve ince döküntülere karşı dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor. G serisiyle birlikte tamamen değişen kabin yapısı, operatöre maksimum konfor vadediyor. Güçlendirilmiş kabin, yuvarlanan ve düşen nesnelere karşı ROPS ve FOPS Seviye II sertifikasyonlarıyla operatöre üst düzey bir güvenlik sağlıyor.

 

Tamamen yenilenen ön cam tasarımı ve iç hacmi artırılmış kabin yapısı operatöre daha geniş, ergonomik ve konforlu bir görüş açısı ve çalışma alanı sunuyor. Yeni dokunmatik ekran sayesinde operatör tüm makine işlevlerine hızlı bir şekilde erişebiliyor. Operatör, makineye entegre olarak sunulan kantar sistemiyle kova üzerine alınan malzemenin miktarını takip edebiliyor. Farklı malzemelerin karıştırılması gereken uygulamalarda kantar sistemi zamandan tasarrufla öne çıkıyor.  

 

CASE CX350D Paletli Ekskavatör

Faz 5 emisyon seviyesindeki en güncel motora sahip CASE CX350D, üstün performansı ve verimliliği çevreci ve temiz bir teknolojiyle birlikte sunuyor. Isuzu marka Common-Rail yüksek basınçlı yakıt enjeksiyon sistemine sahip motoru sayesinde, yüksek motor gücü ve düşük yakıt tüketimini bir arada sağlıyor.

 

Otomatik (A), Ağır (H) ve SP (Hız Öncelikli) olmak üzere 3 farklı çalışma modu bulunan CX350D ekskavatör ile operatör, uygulama koşullarını karşılayan uygun çalışma modunu seçerek ideal üretkenlik ve yakıt tasarrufunu birlikte elde edebiliyor.

 

CASE CX350D, bir önceki seriye göre güçlendirilmiş bom ve arm yapısı ve yürüyüş takımı sayesinde ağır iş kazılarında meydana gelen yüksek gerilimleri ve stresi başarılı bir şekilde karşılayarak performanstan ödün vermeden üstün verimlilik sunuyor. Kabin içindeki 7” renkli LED operatör ekranı ile birçok veri anlık olarak izlenebiliyor. Standart olarak sunulan geri görüş ve yan kameralar ile çalışma sahasına hakimiyet üst düzeye çıkıyor.

 

CASE 695SV Kazıcı Yükleyici

2023 yılıyla birlikte resmi olarak devreye alınan emisyon regülasyonlarını; değişen yeni kabini ve yeni özellikleri ile karşılayan CASE SV Serisi Kazıcı Yükleyiciler, Marble İzmir Fuarı’nda ilk kez beğeniye sunuluyor.

CASE 695SV Kazıcı Yükleyici, Common-Rail yakıt enjeksiyon sistemine sahip Faz 5 emisyon standartlarına uyumlu motoru ile hem çevreci hem de yüksek performanstan ödün vermiyor. Geleneksel olarak yakıt ekonomisi özelliği ile ön plana çıkan CASE Kazıcı Yükleyicilerde, SV Serisi ile birçok yakıt ekonomi fonksiyonu da makine üzerinde yer alıyor. Viskoz gövdeli soğutucu fan; motorun soğuk olduğu ilk çalışma esnasında devreye girmeyerek gereksiz güç ve yakıt tüketiminin önüne geçiyor. Otomatik rölanti sistemi arka kazıcı joysticklerin bırakılması sonrasında motoru rölanti devrine alarak yakıt tasarrufu sağlıyor. Pistonlu tip hidrolik pompa ise sadece ihtiyaç anında devreye girerek her zaman maksimum yakıt ekonomisi sunuyor. 

Ağır hizmet tipi şanzıman ve akslar uzun dayanım ve kullanım ömrü sunarken, standart olarak sunulan sınırlı kaydırmalı diferansiyel kilidi kaygan ve gevşek zeminlerde tekerleklerin patinaja düşmesini önleyerek her zaman maksimum çekişi garanti ediyor.

Güçlendirilmiş eğilimli bom tasarımı ile daha derin dik kazı imkanı tanıyan CASE 695SV Kazıcı Yükleyicide teleskopik arm ve kırıcı hidrolik tesisatı standart olarak bulunuyor. Geniş yükleyici kovası her bir çevrimde daha fazla üretkenlik sunarken, otomatik sarsıntısız yürüyüş sistemi operatörün kabin içerisindeki konforundan taviz vermiyor.

Konforlu ve daha geniş kabini ile operatör ergonomisini ön plana çıkaran CASE, sahip olduğu birçok kabin içi özelliği ile göz dolduruyor:

  • Joystick kazıcı kontrolleri
  • Yükleyici kontrol levyesi üzerinde F/N/R butonu
  • Yüksek performanslı klima sistemi
  • Hava süspansiyonlu ısıtmalı koltuk
  • Bluetooth radyo
  • Soğutmalı saklama bölmesi
  • Immobilizer kontak anahtarı

Fuarda Sergilenen Satış Sonrası Projeler Hakkında;

 

Ekonpar (Yenileştirilmiş Komponent Projesi) 

Sürdürülebilirlik ve karbon yayılımını azaltmak için hayata geçirilen Ekonpar projesi, kullanılmış bir komponente yenilemeler ve eklemeler yapılarak, orijinal özelliklerini bozmadan gerçekleştirilen yenileştirme çalışmalarını kapsamaktadır. Ürünün kullanım süresi içerisindeki onarım/değişim ihtiyacından hareketle tasarlanan projeyle hasarlı veya arızalı parçaların hurdaya atılmasının önüne geçerek çevre kirliliği azaltılıyor. Kullanılabilir durumda olan komponentleri tekrar kullanarak döngüsel ekonomiye katkıda bulunuluyor, karbon ayak izinin azaltılması sağlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *