«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Trend Micro’da üst düzey atamalar

Trend Micro’da üst düzey atamalar

trend-microda-ust-duzey-atamalar.jpg

Ülkemizde birçok başarılı çalışmaya imza atan Trend Micro’da yapılan yeni üst düzey atamalarla Türk yöneticilerin görev bölgeleri genişliyor ve üst düzey pozisyonlara yükseliyor.

 

Geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde siber güvenlik uzmanlarına olan ihtiyaç artarken bu alanda çalışan yöneticilere olan ihtiyaç da büyük oranda artış gösterdi. Türkiye’de görev yapan yöneticiler hızlı karar alma, esneklik, baskı altında yüksek performans gösterme gibi özelliklerinden dolayı bu alanda öne çıkarak tüm dünyada tercih edilen bir kesim haline geldi. Dünyanın önde gelen güvenlik çözümleri şirketlerinden Trend Micro, ülkemizde birçok başarıya imza atan yöneticilerinin tecrübesinden daha fazla faydalanmak için yeni üst düzey atamalar gerçekleştirerek dört yöneticinin görev bölgelerini değiştirdi ve üst pozisyonlara terfi ettirdi. 

 

Akdeniz Ülkeleri, Ukrayna, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri bölgesinde yapılan bu atamalar doğrultusunda Canan Dumanay, Satış Operasyonları Direktörü; Dilek Kurt, Kıdemli Pazarlama Müdürü; Mehmet Dağdevirentürk, Yönetilebilir Hizmetler Kanal Müdürü ve Burak İnce, Bulut Çözümleri İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapacak.

 

Küresel şirketler Türk yöneticileri tercih ediyor

Son yıllarda yaşanan ekonomik krizler ve pandeminin getirdiği zorluklarla başa çıkmada dikkat çeken Türk yöneticilerin küresel anlamda yükselişi devam ediyor. Dünyanın önde gelen şirketlerinde görev yapan Türk yöneticilerin sayısı hızla artıyor. Trend Micro, Türkiye’de birçok başarıya imza atan yöneticilerin tecrübesinden ve bilgi birikiminden faydalanmak için görev tanımlarını ve bölgelerini genişletiyor. İlerleyen dönemde daha fazla yöneticinin görev bölgesinin genişlemesi ve üstlendikleri sorumlulukların artması bekleniyor.

 

Burak İnce

2007 yılında ODTU Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümünden mezun olan Burak İnce, Siber Güvenlik kariyerine 2008 yılında başladı. Çeşitli entegratör ve distribütör firmalarda teknik rollerde görev alan İnce, 2012 yılında Trend Micro ailesine katıldı. Trend Micro’da sırasıyla Teknik Destek Mühendisi, Satış Mühendisi ve Kamu Teknik Lideri görevlerinde bulundu.

 

Canan Dumanay

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Canan Dumanay, çalışma hayatına 2011 yılında KoçSistem’de operasyon sorumlusu olarak başladı. 2014 yılında Mevcut Müşterilerden Sorumlu Satış Yöneticisi olarak Trend Micro ailesine katılan Dumanay, Satış Operasyonları Direktörü olarak görev yapıyor. 

 

Dilek Kurt

Teknoloji sektöründe 15 yılı aşkın pazarlama yöneticiliği deneyimi bulunan Dilek Kurt, 2019 yılında Pazarlama Müdürü olarak Trend Micro ailesine katıldı. Trend Micro’dan önce GE Healthcare’de Orta Doğu ve Afrika bölgesinden sorumlu BT Pazarlama Yöneticisi, Intel’de Kurumsal İletişim Yöneticisi, EMC’de Pazarlama İletişimi Yöneticisi ve Cisco’da Pazarlama İletişimi Yöneticisi görevlerini yürüttü. GE, Cisco ve EMC gibi firmalarda yürüttüğü kanal pazarlama, dijital pazarlama ve etkinlik faaliyetleriyle birçok ödüle layık görüldü.

  

Mehmet Dağdevirentürk

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olan Mehmet Dağdevirentürk, Virginia Üniversitesi'nden yazılım mühendisliği alanında çift diploma aldı. Bilişim dünyasındaki kariyerine Türkiye'nin ağ güvenliği distribütörlerinden Infonet'te "Bilgi Güvenliği Uzmanı" olarak başlayan Dağdevirentürk, çeşitli kurum ve kuruluşlara "Web, Data, E-posta Güvenliği" gibi konularda eğitimler verdi. 2013 yılında "Kanal Yöneticisi" olarak Trend Micro ailesine katılan Dağdevirentürk, Yönetilebilir Hizmetler Kanal Müdürü olarak görevine devam ediyor

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *