«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Sıfır ücrette en iyi BORSA hangisi

Sıfır ücrette en iyi BORSA hangisi

sifir-ucrette-en-iyi-borsa-hangisi.jpg

Bitget kullanıcıları için harika ve heyecan verici haberler getirdi. Yatırımcılar tüm paritelerde sıfır ücret ile spot işlemlerin keyfini çıkarıyor. Bitget, neredeyse her ay piyasaya sürdüğü yeni ve heyecan verici ürünleriyle kripto inovasyonunun ön saflarında yer alıyor. Müşterilerini mutlu etme ve onlara mükemmel bir işlem deneyimi sunmaya devam ediyor. Bu yazıda, sıfır ücret ile spot işlemlerin keyfini nasıl çıkarabileceğinize dair detayları paylaşacağız.

 

Bitget mi, diğerleri? 

Üst düzey bir kripto para borsası olan Bitget, platformundaki tüm spot işlem paritleri için sıfır işlem ücreti alacağını duyurdu. Bu duyuruyla beraber işlem ücreti olmadan mevcut müşterileri ödüllendirerek ve yeni gelenleri kripto para işlemleri alanına çekerek son olumsuz piyasa koşullarına karşı koymayı hedefledi.

 

Bitget kullanıcıları, 6 Eylül'den beri herhangi bir spot işlemde ücret ödemediler. Ethereum gibi popüler kripto alımlarında 50 indirim, airdroplar ve 1.000.000 BGB ödül havuzu gibi bir dizi spot piyasa avantajından da faydalandılar. Bitget, sıfır spot işlem ücreti sunan birkaç kripto borsasından biri ve diğer rakiplerle karşılaştırıldığında çok önde olduğunu söylemek mümkün.

Bitget sıfır ücretli işlemlerin önemi

Bitget'in yöneticisi Gracy Chen'e göre, "Bitcoin ve Ethereum gibi büyük potansiyele sahip olduğu kabul edilen kripto paralar, daha geniş kitlelere görünürlüğünü hızlandırdılar. Portföylerin daha fazla çeşitlenmesine yardımcı oluyorlar ve yükselen enflasyona karşı bir koruma görevi görebilirler" . Kripto para birimlerine yatırımcı ilgisi, dalgalı piyasalara rağmen yüksek kalmaya devam ediyor. Bitget, hem deneyimli yatırımcılara hem de yeni girenlere işlem maliyetlerini ortadan kaldırarak kazanç için farklı teşvikler üretiyor ve kullanıcılarına benzersiz fırsatlar sağlıyor. 

 

Bitget özellikle finansal katılıma çok önem veriyor. Bitget'in yatırımcılara yardım, güvenlik sağlama ve global finansal bağımsızlığı ilerletme hedeflerinin adımlarından biri de sıfır ücretli işlemler. Bitget'in e-spor yarışmaları düzenleyen PGL ve ünlü İtalyan futbol takımı Juventus FC gibi kuruluşlarla yaptığı işbirlikleri, borsanın Web 3 ile daha geniş dünya arasındaki boşluğu kapatma konusundaki kararlılığını da gösteriyor.

 

Dünyanın en iyi kripto para borsalarından biri olan Bitget, social tradinge büyük önem veriyor. Şu anda 50'den fazla ülkede üç milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor.

 

"Better Trading, Better Life" sloganını takip eden Bitget, Web2 ve Web3'ü kapsayan, CeFi ve DeFi'yi birbirine bağlayan ve geniş kripto ağına bir köprü oluşturan bir portal olmayı hedefliyor. Bitget, kendisini uluslararası ölçekte tüketicilere kapsamlı ve güvenli işlem çözümleri sunmaya adamıştır.

 

Spot işlemler için ekstra ayrıcalıklı avantajlar!

Eylül ayınızı daha da güzelleştirmek için Bitget platformunda kripto işlemi yaparsanız bir sürü ekstra avantaj elde edeceksiniz. Aşağıdaki etkinlik ve avantajlar listesine mutlaka göz atın.

 

İşlem Yap ve 1 Milyon BGB Bonusu Paylaş

1.000.000 BGB ödül havuzunu paylaşmak için en az 500 USDT Spot İşlem hacmi yap! Ödüller, kampanya döneminde her kullanıcının işlem hacmiyle orantılı olarak dağıtılır. 

 

Popüler Kriptoları 50 İNDİRİMLE Al

Piyasadaki popüler tokenleri haftalık olarak benimsemenin daha iyi bir yolu nedir? Tabii ki yarı fiyatına almak! GroupCoin'de yaklaşan 50 İNDİRİMLİ ETH Al etkinliği için gözlerinizi dört açın!

 

İstikrarlı Birikim, Yüksek Kazanç

100 APY'ye varan yüksek getirilerle en sevdiğiniz kriptolarda 7 günlük finansal yönetim planımızı deneyimleyin. Esnek Bitget Birikimleri ziyaret edin ve bugün başlayın.

 

VIP2 Yükseltme Özel Teklifi

Bitget'te VIP olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece 30.000 USDT veya üzeri toplam yatırma yapın ve bir 30 gün geçerli VIP2 hesabıyla daha düşük işlem ücretleri, özelleştirilmiş destek ve artırılmış çekme limitlerine hemen hak kazanın.

 

Yeni Kullanıcılar İçin 300.000

Ayrıca, airdropta herhangi bir üst sınır olmaksızın,her başarılı referans için 10 USDT ödülü kazanma şansınız var! Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

 

Bitget, varlık hizmetleri, güvenlik ve uyumluluk açısından güvenilir bir kripto lideri olduğunu söylemekten gurur duyar. Yatırımcılarımız için işlem yapmayı kolaylaştırmak için her zaman yeni yollar arıyoruz ve bu nedenle sosyal işlemler, Bitget launchpool, vadeli işlem ücretlerinde 15 indirim ve şimdi sıfır spot işlem ücreti gibi kriptoda lider birkaç yenilik getirdik. Bitget ile işlem yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı ve dünya çapında 2 milyondan fazla yatırımcı fonları konusunda bize güveniyor. Bitget'te daha önce hiç olmadığı gibi işlem yapın!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *