«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Saha'dan Açık Çağrı: Londra'daki Delfina Vakfı Misafirlik Programına başvurular 17 Eylül'de Sona Erecek

Saha'dan Açık Çağrı: Londra'daki Delfina Vakfı Misafirlik Programına başvurular 17 Eylül'de Sona Erecek

sahadan-acik-cagri-londradaki-delfina-vakfi-misafirlik-programina-basvurular-17-eylulde-sona-erecek.jpg

Delfina Vakfı, SAHA ile işbirliği kapsamında Türkiye’den sanatçıların Londra’daki misafirlik programına başvurularını bekliyor!

Altı veya on iki hafta sürecek olan program, Delfina Vakfı’nın kış sezonu kapsamında 4 Ocak – 27 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Uçuş, konaklama ve yerel ulaşım bütçesine ek olarak katılımcıların üretim ve yaşam masraflarına da destek sağlanan işbirliğinde, başvuracakların Türkiye’de yaşayan, güncel sanatlar alanında çalışan ve İngilizce yeterliğe sahip sanatçılar olması bekleniyor. Açık çağrı ve misafirlik programıyla ilgili detaylı bilgi için rehber notlar dokümanını okuyabilirsiniz.

Başvurmak için Delfina Vakfı’nın internet sayfasındaki çevrimiçi başvuru formunu doldurup yükleyiniz. Başvuru öncesinde, rehber notları okumanızı önemle tavsiye ederiz.

Son başvuru tarihi: 17 Eylül 2023, Pazar – 01:59 UTC+03.00

Delfina Vakfı Hakkında

2007 yılında Londra’da kar amacı gütmeyen bir kurum olarak kapılarını açan Delfina Vakfı, düzenlediği misafir sanatçı ve küratöryel programlar, işbirlikleri ve kamusal etkinlikleri aracılığıyla yaratıcı pratikleri desteklemek ve uluslararası yeni diyaloglar oluşturmayı hedefliyor. SAHA, 2013 yılından bu yana Delfina Vakfı ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında, Türkiye’den araştırmacı, sanatçı ve küratörlerin programlara katılımına destek veriyor. Her yıl belirli temalar dahilinde 4-12 hafta süren misafir sanatçı. programları farklı disiplinlerden 6-8 kişinin katılımıyla düzenleniyor.

saha.org.tr/is-birlikleri/birleik-krallk-2

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *