«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Prime Video, İlk Türk Original Dizisi Düğüm'ün Kamera Arkası Özel Görsellerini Yayınladı

Prime Video, İlk Türk Original Dizisi Düğüm'ün Kamera Arkası Özel Görsellerini Yayınladı

prime-video-ilk-turk-original-dizisi-dugumun-kamera-arkasi-ozel-gorsellerini-yayinladi.jpg

Düğüm 2024’te Prime Video’da izleyicisiyle buluşacak

Prime Video, çekimleri tamamlanan ilk Türk Original dizisi Düğüm’ün, kamera arkasından özel görsellerini yayınladı. Başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak‘ın paylaştığı dizi 2024’te Prime Video aboneleriyle bir araya gelecek. Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, OGM Pictures yapımı polisiye dram/gerilim türündeki dizi Düğüm; başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan’ın, oğlunun adının karıştığı cinayet sonrasında yaşadığı zorlu sınavı gözler önüne seriyor.

 

Düğüm Hakkında: 

Neslihan Turhan; kimliğini doğruluk ve dürüstlük üstüne kurmuş, yetenekli, başarılı ve hırslı bir televizyoncudur. Kendi formatı olan yüksek reytingli “Tek Gerçek” programında kayıp ve cinayet dosyalarını işlemektedir. Son yayınında yeraltı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan o çok iddialı cümlenin, hayatının en zor sınavı olacağından habersiz; “Oğlum olsa acımam!” demiştir. 

Böylece Neslihan Turhan’ın sınavı başlar. Tek çocuğu Can’ın katıldığı bir partide arkadaşı Leyla’yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan’ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası yıkılır. Rakip kanalın dosyayı programında işleyeceğini öğrenince dosyayı onlardan alır. Neslihan hayatının en zor yayınına başlarken bütün Türkiye ekranlara kilitlenir: Leyla’nın katili kimdir? Olay günü Can’ı Leyla’nın yanında gören bir taksici, canlı yayında oğlunu deşifre ettikten sonra, Neslihan artık geri dönülmez bir yola girer. Artık oğlunu programa çıkarmak zorundadır. 

 

Prime Video Türkiye Hakkında

Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye birinci sınıf müşteri deneyimini, özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığı ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor. Üstelik bu fiyata Amazon üzerinden yapacağınız alışverişlerde ücretsiz ve hızlı teslimat, yüzlerce uyumlu cihazda izlenebilecek geniş çaplı film ve dizi koleksiyonuna sınırsız erişim, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar, oyun içi ödüller ve Prime Özel Fırsat Günleri’nde cazip indirimler de dahil. Siz de amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Prime’a üye olabilir veya 30 günlük ücretsiz denemeden faydalanabilirsiniz. 

  • Prime Video’ya dahil içerikler: Binlerce popüler film ve TV şovunu, ödüllü Amazon Orijinallerini, diğer özel yapımları ve daha fazlasını izleyin. İçeriklerin arasında The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Terminal List, The Wheel of Time, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Grand Tour gibi global Amazon Orijinal dizilerinin yanı sıra Coming 2 America, The Tomorrow War ve daha fazlası yer alıyor. 
  • Anında Erişim: İçeriklere evde veya dışarda, web sitesinden ve uyumlu akıllı telefonlara, tabletlere, oyun konsollarına veya akıllı TV’lere indirebileceğiniz Prime Video uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • Gelişmiş Deneyimler: Yüksek Dinamik Aralık (HDR) uyumlu içeriklerden her izlemede en iyi şekilde yararlanacaksınız. IMDb tarafından desteklenen özel X-Ray erişimi ile en sevdiğiniz filmlerin ve TV şovlarının perde arkasına geçin. Çevrimdışı görüntüleme için içerikleri indirerek daha sonrası için kaydedin.
  • Kişiselleştirme: Müşteriler, kullanıcı arayüzüne kendi dillerinde göz atabilir, popüler dizileri ve filmleri altyazılı izleyebilirler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *