«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Mustafakemalpaşa'da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Mustafakemalpaşa'da Yaz Spor Okulları Başlıyor

mustafakemalpasada-yaz-spor-okullari-basliyor.jpg

Gençlerin verimli bir tatil geçirmeleri ve spor becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, yaz spor okulları kayıtlarını açtı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’ Geleceğimizin teminatı olan gençlerin sporla iç içe büyümesini teşvik etmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla gençlerimize muhteşem bir yaz okulu oluşturduk.’’ Dedi.

Öğrencilerin yaz aylarını, spor okullarıyla uzman antrenörler tarafından verilen eğitimlerle spor becerilerini geliştirmeye olanak sağlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, öğrencilerine geniş bir eğitim yelpazesiyle her spor dalını tanıtma fırsatı sağlıyor.

Yaz okulu kapsamında; Basketbol, Voleybol, Futbol, Dart, Okçuluk, Güreş, Masa-Kort Tenisi, Jimnastik, Badminton kursları 7- 18 yaş arası öğrencilere yönelik toplam 9 ayrı branşta kurs açılacak. 12 Haziran – 23 Haziran tarihleri arasında Mustafakemalpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü- Spor Tesislerinden kurs müracaatlarını yapabilecek.

Başkan Kanar ‘’Sporda marka şehir olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mustafakemalpaşaspor Belediye oyuncularımız her dalda bizleri birinciliğe alıştırdı. Gençlerimizin spora olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Bu yaz gençlerimize uzman kadromuz ile eşsiz spor deneyimleri sunacağız. Spor okullarımız sayesinde sadece spor becerileri değil, spor disiplini ve takım ruhunun değerlerini öğrenecekleri bir eğitim kampı olacak. Söz verdiğimiz gibi Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’nin yapımı tamamlandı. Artık Mustafakemalpaşa kültüre, sanata spora doyacak. Sanatın ve kültürün her branşını ilçemize kazandıracağız.’’ Dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *