«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. MÜSİAD Özbekistan Şubesi, Genel Başkan Mahmut Asmalı’nın Katıldığı Törenle Açıldı

MÜSİAD Özbekistan Şubesi, Genel Başkan Mahmut Asmalı’nın Katıldığı Törenle Açıldı

musiad-ozbekistan-subesi-genel-baskan-mahmut-asmalinin-katildigi-torenle-acildi.jpg

MÜSİAD Özbekistan Şubesi, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te açıldı. Programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Mahmut Asmalı, MÜSİAD Özbekistan şubesinin bölgesel ticaretin gelişmesine önemli katkı sunacağını söyledi.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Özbekistan Şubesi, Türkiye'nin Özbekistan Büyükelçisi Olgan Bekar, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Başkanı Vakhabov Davron Abdujalolovich, MÜSİAD Özbekistan Başkanı Serdar Kelebek, Türk ve Özbek iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla açıldı.

 

Programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, "MÜSİAD Özbekistan, hem ülkeler hem de bölgeler arasındaki ticaretin daha da genişlemesi açısından büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

 

Özbekistan ziyareti kapsamında bir dizi ziyarette de bulunan Başkan Asmalı, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Taşkent Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vakhaboz Abdujalolovich ile bir araya geldi. 

 

MÜSİAD'ın bölgedeki üyeleriyle de bir araya gelen Genel Başkan Mahmut Asmalı, Taşkent Minor Camii ve Taşkent Hast-i İmam Camii'ni ziyaret etti.

 

Türkiye-Özbekistan İş Forumu, Türk ve Özbek iş insanlarını bir araya getirdi 

MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu ve MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyonu koordinasyonunda düzenlenen Özbekistan İş Seyahati kapsamında ayrıca, Türkiye-Özbekistan İş Forumu gerçekleştirdi.

 

Etkinlik kapsamında ikili iş görüşmeleri de yapılırken, Türk ve Özbek iş insanları ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı buldu.

 

Türkiye-Özbekistan İş Forumu, düzenlenen gala programı ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *