«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Monster Notebook “Microsoft Günleri"nde binlerce oyunseveri ağırladı!

Monster Notebook “Microsoft Günleri"nde binlerce oyunseveri ağırladı!

monster-notebook-microsoft-gunlerinde-binlerce-oyunseveri-agirladi.jpg

Monster Notebook, “Microsoft Günleri” kapsamında düzenlenen etkinliklerde binlerce oyunsevere ev sahipliği yaptı. İstanbul, İzmir ve Ankara’daki Monster Notebook mağazalarında düzenlenen Microsoft Günleri etkinliklerinde çeşitli oyun turnuvaları, seçili Monster Notebook ürünlerinde geçerli indirim kampanyaları ve çok sayıda influencer’ın katılımıyla sohbet buluşmaları düzenlendi. 

Monster Notebook, “Microsoft Günleri” kampanyası kapsamında binlerce oyunseveri ve çok sevilen Twitch yayıncılarını bir araya getirerek çeşitli turnuvaların oynandığı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Yıl boyunca belirli periyotlarla düzenlenen Microsoft Günleri kampanyasında, mağaza buluşmalarının yanı sıra seçili Microsoft 11 işletim sistemi içeren Monster Notebook bilgisayarda geçerli indirim fırsatları oyunseverlere sunuldu. 

Yaklaşık 4 bin ziyaretçinin katıldığı “Microsoft Günleri” mağaza etkinlikleri, dijital portallar, çeşitli sosyal medya platformları ve Monster Notebook web sitesi aracılığıyla 21 milyondan fazla kişiye erişti. Oyun ve teknoloji ekosistemine katkı sağlayan etkinlik serilerinde, Monster Notebook oyunseverlere çeşitli ödüller dağıtmaya devam ediyor.

Mağaza etkinliklerinde oyunseverler yüksek teknoloji ürünlerini deneyimleme fırsatı buldu

14 Eylül’de İstanbul Küçükçekmece, 17 Eylül’de İzmir ve 24 Eylül’de ise Ankara Monster Notebook Mağazaları’nda düzenlenen “Microsoft Günleri”nde oyunseverler oyun dünyasının önemli isimleri olan; Cantuğ “Unlost” Özsoy, Alperen “ALPTV” Dürük, Berk “RIP” Tepe, Diren “Ichbindirencan” Demir, Doğukan Adal, Burak “BurakOyunda” Şahin ve Yağız Efe “1000Days” Vardarbaş ile bir araya gelerek Monster Notebook’un yüksek performanslı bilgisayarlarını ve oyuncu ekipmanlarını birlikte deneyimleme ayrıcalığı yaşadı. Çeşitli oyun turnuvalarının düzenlendiği “Microsoft Günleri” mağaza etkinliklerinde, kazanan oyunseverlere Monster Notebook’un üstün ergonomik niteliklere sahip oyuncu ekipmanları hediye edildi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *