«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Migros, sokak hayvanları için 4.423 ton gıda bağışladı

Migros, sokak hayvanları için 4.423 ton gıda bağışladı

migros-sokak-hayvanlari-icin-4-423-ton-gida-bagisladi.jpg

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğinde 8 yıl önce başlattığı “Kalan Tazeler Küçük Dostlarımıza” projesi kapsamında yaptığı 4.423 ton gıda yardımı ile sokak ve orman hayvanlarının beslenmesine destek veren Migros, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası ile müşterilerini, bir paket mamayı evdeki can dostları için alırken, bir paketi de sokaktaki minik dostlarımız için almaya davet ediyor. 

Migros, 9 Ekim tarihine kadar geçerli olan “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası kapsamında evcil hayvan mama ve aksesuarlarını yüzde 40 indirimli olarak hayvanseverlerle buluştururken, sokaktaki canlar için umut oluyor.

 

Migros, “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası ile 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde müşterilerini, bir paket mamayı evdeki can dostları için alırken, bir paketi de sokaktaki minik dostlarımız için almaya davet ediyor.

 

Bu yıl müşterilerini sokak hayvanları için dayanışma halkasına katılmaya çağıran Migros, “Kalan Tazeler Küçük Dostlarımıza” projesi ile Hayvan Hakları Federasyonu’na (HAYTAP) bugüne kadar 4 bin 423 ton gıda bağışladı. Migros, 2014 yılında sokak ve orman hayvanlarının beslenmesine destek olmak amacıyla başlattığı proje kapsamında tüketilebilir durumdaki gıda ürünlerini bağışlayarak sokaklarda yaşayan binlerce cana umut oldu.

 

Bugün Türkiye çapında 74 şehirde, toplamda 890 Migros ve Macrocenter mağazasına yayılan proje kapsamında son kullanım tarihi yaklaştığı için raflardan kaldırılan meyve, sebze, et, şarküteri ve kuru gıda ürünleri, niteliği ve soğuk zinciri bozulmadan muhafazaya alınarak aynı gün HAYTAP gönüllülerine teslim ediliyor. Gönüllüler ise mağazalardan yetki belgesi ile aldıkları bu ürünleri yine en kısa sürede ayıklama, pişirme ve temizleme işlemlerine tabi tutarak orman, barınak ve sokakta yaşayan hayvanlarının beslenmesinde kullanıyor. Ayrıca Migros, genel müdürlük yemekhanesindeki fazla yemeklerin de atılmasını önleyerek sokak hayvanlarına ulaştırıyor.

 

9 Ekim tarihine kadar yüzde 40 indirim 

Migros, evcil hayvan mama ve aksesuarlarını 9 Ekim tarihine kadar yüzde 40 indirim fırsatıyla sunarak sokak hayvanlarını unutmayan müşterilerine destek veriyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında “#PatiliDostlaraİyiGelecek” kampanyası ile Migros, müşterilerini, bir paket mamayı evdeki can dostları için, bir paketi de sokaktaki minik dostlarımız için almaya davet ediyor. Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanyada, Migros Sanal Market ve Migros Hemen üzerinden yapılan alışverişlerde indirimler sepette uygulanıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *