«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Mayıs TOD'la güzel!

Mayıs TOD'la güzel!

mayis-todla-guzel.jpg

Dijital içerik platformu TOD dünyada izlenme rekorları kıran dizileri, gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleri, birbirinden popüler ve kaliteli orijinal içerikleriyle sizi yine ekran başına çekecek!

TOD, Mayıs ayında yeni sezonuyla Rus İmparatoriçesinin entrikalarla dolu yükselişini anlatan, Tony McNamara imzalı dönem dizisi “The Great”, popüler kültürde büyük ses getiren “Çılgın Hırsız (Despicable Me)” adlı animasyondan türeyen “Minyonlar” serisinin ikincisi “Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise Of Gru)” ve arkeolog Tad’in maceralarını anlatan animasyon serisinin üçüncüsü “Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet (Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet)” ile izleyicilerine eğlence dolu bir seyir keyfi sunuyor. TOD izleyicilerini Mayıs ekranında, TV’de ilk kez ekrana gelecek filmler arasında 2022 Cannes Film Festivali’nden “Jüri Büyük Ödülü” ile dönen Claire Denis imzalı “Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars At Noon)” filminin prömiyeri de bekliyor. 

İlmek İlmek Anadolu! 

  • Yepyeni TOD ORIGINALS içeriği “İlmek İlmek Anadolu” geleneksel dokumanın izlerini Anadolu’da sürüyor. Belgesel, Anadolu’nun ipekten tiftiğe, yünden keçeye uzanan köklü tekstil kültürünün halen yaşayan son ustalarıyla gelecek arasında köprü kurmak için yollara düşüyor. Hereke’den Ödemiş’e, Hatay’dan Denizli’ye kadar nerede çalışan bir geleneksel dokuma tezgâhı varsa oraya uzanan “İlmek İlmek Anadolu kamerası, bir kültürel devamlılığın kahramanlarını ortaya çıkartmakla kalmayıp o emsalsiz dokuları geleceğe aktarma yollarını da sorguluyor. “İlmek İlmek Anadolu”, 22 Mayıs’tan itibaren her Pazartesi 2 bölümüyle TOD’da. 

Beklenen sezonlar ve yeni diziler yine TOD’da!

  • “The Great” in üçüncü sezonunda kocası Peter’ı (Nicholas Hoult) darbeyle indiren Catherine (Elle Fanning), Rusya’yı iyice avucunun içine alıyor. Catherine, en iyi siyasi liderlerin bile ilerlemek için bazen taviz vermeleri gerektiğini öğrenmek zorunda kalacaktır. Rusya’nın en uzun süre tahtta kalmayı başaran hükümdarlarından biri olan  Büyük Katerina’nın hikayesini eğlenceli bir dille anlatan ve ilk iki sezonu TOD’da yer alan dizi, üçüncü sezonuyla 26 Mayıs tarihinden itibaren, her Cuma yeni bölümüyle, 
  • 4 kız kardeşin sırlar, yalanlar ve aşklarla örülü hikayelerini anlatan yepyeni komedi dizisi “Dreamland”in hikayesi 2018 BAFTA ödüllü kısa bir filmine dayanıyor. İngilizlerin alternatif pop yıldızı Lilly Allen’ın da oyuncuları arasında yer aldığı dizide Allen’a, “Doctor Who” ve “Matrix Resurrections” filmlerinden çok iyi tanıdığımız ünlü oyuncu Freema Agyeman eşlik ediyor. “Dreamland”, 23 Mayıs tarihinden itibaren her Salı yeni bölümüyle, TOD’da.

Mayıs ayında harika animasyonlar ve ödüllü filmler TOD’da!

  • 2013 yapımı müthiş ses getiren animasyon “Çılgın Hırsız (Despicable Me)” filminin devamı olan “Minyonlar” serisinin ikincisi “Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise Of Gru)”, Illumination Entertainment stüdyolarının animasyon sevenler için kaçırılmayacak yapımlarından biri olarak TOD ekranlarına geliyor. Film, Minyonlar adlı sarı renkli küçük ve sevimli karakterlerin animasyon ve görsel efektlerin mükemmel bir şekilde kullanıldığı maceralarını sunuyor. Tüm dünyada 1 milyar dolara yakın gişesiyle hasılat rekorları kıran animasyon, sinemalardan sonra TV’de ilk kez 1 Mayıs Pazartesi, 
  • Mayıs ayında TOD ekranlarında TV’de ilk kez ekrana gelecek ödüllü filmler arasında Cannes’da Altın Palmiye’den sonraki en prestijli ödül olarak kabul edilen ‘Jüri Büyük Ödülü’ ile festivalden dönen Claire Denis imzalı “Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars at Noon)” filmi de bulunuyor. ABD’li yazar Denis Johnson’ın Nikaragua’daki deneyimlerini anlattığı aynı adlı romanından uyarlanan, tutku ve heyecan dolu filmde başrolleri Margaret Qualley ve Joe Alwyn paylaşıyor. “Stars At Noon”, sinemalardan sonra TV’de ilk kez 21 Mayıs Pazar, 
  • Arkeolog Tad’in maceralarını anlatan serinin üçüncü filmi “Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet (Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet)” arkeolog meslektaşları tarafından değer ve saygı görmeyi bekleyen fakat sakarlığa müsait mizacı ile işleri karıştıran Tad’in, bir lahiti yanlışlıkla tahrip etmesi sonrası gelişen eğlence dolu olayları konu ediniyor. Aksiyon yüklü film, 16 Mayıs Salı sinemalardan sonra TV’de ilk kez TOD ekranında.

TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

TOD’dan popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden TOD üyesi olabiliyorlar. TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, todtv adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebiliyorlar. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *