«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Legrand Grup Türkiye sunduğu elektrikli araç şarj istasyonları çözümleri ile geleceğe hazır!

Legrand Grup Türkiye sunduğu elektrikli araç şarj istasyonları çözümleri ile geleceğe hazır!

legrand-grup-turkiye-sundugu-elektrikli-arac-sarj-istasyonlari-cozumleri-ile-gelecege-hazir.jpg

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grup Türkiye, sürdürülebilir bir gelecek hedefiyle yola çıktığı son derece güvenli ve hızlı şarj teknolojisi ile ihtiyacınız olan her yerde hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Energi verimliliğinin tek adresi Legrand Grup Türkiye, konutlar, alışveriş merkezleri ve ofisler başta olmak üzere birçok alanda tercih edilen, elektrikli ve plug-in hybrid elektrikli araçlarınız için güvenli ve hızlı şarj sistemi sağlayan AC ve DC tip elektrikli araç şarj istasyonu çözümleri sunuyor.

Legrand elektrikli araç şarj istasyonları, Green’up teknolojisi, plastik veya metal istasyon opsiyonları ile geniş ürün seçeneği, kullanıcı dostu ve kolay kullanım avantajı sunmaktadır. AC tipte plastik ve metal seçenekleri ile 3,4kW’dan 32kW’a kadar şarj istasyonu çözümleri bulunmaktadır. Dahili Bluetooth bağlantısı ve opsiyonel olarak tercih edilebilen haberleşme kiti ile lokal veya uzaktan elektrikli araç şarj istasyonlarınızı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. 2021 yılında Hollanda merkezli Ecotap firmasının Legrand bünyesine katılması ile DC tip elektrikli araç şarj istasyonlarında ise 180kW’a kadar DC tip hızlı şarj elektrikli araç şarj istasyonları çözümlerini sunmaktadır.

Legrand Grup Türkiye için sizin ve aracınızın güvenliği son derece önemlidir. Elektrikli aracınızın şarj işlemini güven içinde yapabilmeniz için Legrand elektrikli araç şarj istasyonlarında 6mA DC kaçak akım koruma standarttır. Yetkisiz kişilerin kullanımını engellemek için isteğe bağlı olarak elektrikli şarj istasyonlarına RFID okuyucu takılabilir. RFID okuyucu sayesinde istasyonların kartlı kontrolü sağlanabilir. 

Güvenli ve hızlı şarj teknolojisi ile ihtiyacınız olan her yerde tüm elektrikli araçların sorunu olan şarj problemini ortadan kaldıran Legrand Grup Türkiye, ihtiyacınız olan her yerde kullanabileceğiniz elektirkli araç şarj istasyonu çözümleri ile yaşam alanlarınızla kolaylık ve pratikliği buluşturuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *