«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Kemer’de alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Kemer’de alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

kemerde-alt-ve-ustyapi-calismalari-devam-ediyor.jpg

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Göynük, Kuzdere ve Merkez mahallelerindeki alt ve üstyapı çalışmalarını inceledi.

 

İncelemeler sırasında Belediye Başkanı Topaloğlu’na Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül İle Baki Yalın eşlik etti.

 

Göynük ve Merkez Mahallesi Ahmet Çavuş Caddesinde yapılan kilitli taş ve kaldırım çalışmalarını denetleyen Başkan Topaloğlu, başkan yardımcıları Gül ve Yalın’dan bilgiler aldı.

 

– Kuzdere Mahallesi’nde ASAT ile ortak çalışma

Kemer Belediyesi ile ASAT Genel Müdürlüğü, Kuzdere Mahallesi 1. Cadde’de altyapı çalışmaları yürütüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu’na Kuzdere mahalle muhtarı Serkan Günay da eşlik etti.

 

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kuzdere Mahallesi’nde ASAT ile ortak bir çalışma yaptıklarını belirterek, “Kemer’de altyapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kuzdere mahallemizdeki 1. caddede önceliğimizi yapı yoğunluğu olan noktalara verdik. Mahallemizdeki altyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Göynük ve Merkez mahallelerinde de kilitli taş ve kaldırım çalışmalarına devam ettiklerine dikkat çeken Topaloğlu, söz konusu mahallelerde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *