«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Kemer Belediyesi alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor

Kemer Belediyesi alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor

kemer-belediyesi-alt-yapi-calismalarina-hizla-devam-ediyor.jpg

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük, Çamyuva ve Tekirova mahallelerinde alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye ekipleri, yağmur suyu drenaj hatları ve bordür çalışmalarıyla kışa hazırlık yapıyor.

 

Sıcaklıkların düşmesiyle yaklaşan kışa ayları öncesinde ilçe genelinde hazırlık çalışması başlatan belediye ekipleri, Göynük Mahallesi 3006 sokak ve Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkisindeki yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına sın hızla devam ediyor.

 

Çamyuva Mahallesi 5153 sokakta da yağmur suyu drenaj hattı ve bordür çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, kışın yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyor.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, kış öncesi Kemer genelinde alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

 

Yaşanabilecek su ve sel baskınlarının önüne geçmek için bazı bölgelerde hummalı şekilde çalıştıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Topaloğlu, “Göynük, Tekirova ve Çamyuva mahallelerimizde alt yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarımızla yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek istiyoruz. Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *