«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Kartepe'de Sinema Gecesi

Kartepe'de Sinema Gecesi

kartepede-sinema-gecesi.jpg

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”nde bu hafta sonu “Zootropolis: Hayvanlar Şehri” filmi Kartepeliler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkararak günümüze taşıyan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen yaz akşamlarında Kartepelilere seyir keyfi yaşatan “Yazlık Sinema Günleri”nde bu hafta sonu sergilenen “Zootropolis: Hayvanlar Şehri” filmi büyük bir ilgiyle izlendi.

HEYECANLI MACERALAR

Bu hafta sonu ilk defa Emekevler Mahalle Konağı’nda düzenlenen “Yazlık Sinema Günleri”nde Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard’ın perdeye taşıdığı Zootopia, medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıdı. Polis Memuru Judy Hopps’un Zootropolis: Hayvanlar Şehri’nde yaşadığı maceralar eğlenceli bir dille anlatıldı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Emekevler Mahalle Konağı’nda kurulan dev ekranda film izlemenin keyfini yaşayan çocuklu ailelere çeşitli ikramlar yapıldı. Bu etkinlikten dolayı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür eden mahalle sakinleri çok güzel bir gece yaşadıklarını belittiler.

KEYİFLİ BİR ETKİNLİK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Açık hava sineması nostaljisini yaz sezonunda hemşehrilerimizin ilgisi ve katılımı ile günümüze uyarlıyoruz. Sıcak yaz akşamları için keyifli bir etkinlik. Birlikte paylaştığımız her şey daha da güzelleşiyor. Havalar müsait oldukça devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.   

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *