«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Kartepe’de 99.Yıl Coşkusu Başladı

Kartepe’de 99.Yıl Coşkusu Başladı

kartepede-99-yil-coskusu-basladi.jpg

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yıl coşkusu Kartepe’de erken başladı. Kartepe Belediyesi Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını esnaf ve vatandaşlara şanlı Türk Bayrağımızı dağıtarak taçlandırdı.

 

Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman öncülüğünde belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri Kartepeli esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

 

10 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI

Ülke genelinde coşku ve gururla kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanı Kartepe’de Bir Başka Güzel yaşanıyor. Kartepeli esnaflara tek tek dolaşarak Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Kocaman “Şanlı Türk Bayrağımız ve Cumhuriyet ruhumuz her zaman içimizde. 99.yılını gururla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız için bayraksız ev ve işyeri kalmasın istedik. Kocaeli Valiliğimizin başlattığı BayrakAs etkinliğimizi gerçekleştirdik. Atalarımız bu vatanı bizlere kanıyla, canıyla bedel ödeyerek armağan etti. Biz de onurla, minnetle sahip çıkacağız” açıklamasında bulundu.

 

Başkan Kocaman daha sonra, öğrencilerle bir araya gelerek Cumhuriyet coşkusunu Türk Bayrağı ve çalan kahramanlık marşlarıyla birlikte kutladı. Kartepe genelinde 99.yıla özel 10 bin Türk Bayrağı dağıtıldı.    

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *