«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. İzmir'in dört bir yanı “Şiir Hatları” ile örülecek

İzmir'in dört bir yanı “Şiir Hatları” ile örülecek

izmirin-dort-bir-yani-siir-hatlari-ile-orulecek.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür kenti haline dönüştürme hedefi doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Şiir Hatları Buluşması düzenlenecek. 12 Haziran Pazartesi günü başlayacak etkinlik kapsamında müzik eşliğinde 52’si şair 100 sanatçı İzmirlilerle buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Arşivi, Müzeler ve Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, etkinliklerine “Şiir Hatları” ile devam ediyor. Sanatın, şehrin her alanında meraklılarıyla bir araya gelmesini sağlayan Şiir Hatları Buluşması’nın üçüncüsü 12 Haziran Pazartesi günü saat 19.30’da Alsancak Vapur İskelesi’nde yapılacak törenle başlayacak. İzmirli şair-yazar Namık Kuyumcu’nun koordinatörlüğünde yapılacak etkinliklerde müzik eşliğinde şiir okumaları, dans ve mim gösterisi, şiir/mask kostümlü sunum ve Sokak Sanatları Atölyesi’nin “Atlı Şiir Gösterisi” de olacak.

100 sanatçı Şiir Hatları’nda
52’si şair 100 sanatçının katılacağı Şiir Hatları Buluşması’nda 12 ve 13 Haziran tarihlerinde Alsancak İskele’de, 14 ve 16 Haziran’da Bostanlı Yasemin Kafe önünde, 15 Haziran’da Karantina Meydanı’nda, 17 Haziran’da Foça Marsilya Meydanı’nda, 18 Haziran’da Karantina Meydanı’nda etkinlikler olacak. İzmirliler, her gün 19.00-21.00 saatleri arasında Şiir Hatları’na katılabilecek. Programın detayına www.apikam.org.tr adresinden ulaşılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *