«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. İzmir Gazeteciler Cemiyeti 2022 Sezonu İzmir Basın Ligi Başlıyor

İzmir Gazeteciler Cemiyeti 2022 Sezonu İzmir Basın Ligi Başlıyor

izmir-gazeteciler-cemiyeti-2022-sezonu-izmir-basin-ligi-basliyor.jpg

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC), kentteki basın kuruluşları arasında dayanışmayı arttırmak, meslektaşlarımızı bir araya getirmek amacıyla ikincisini düzenleyeceği 2022 Hüseyin Yangır Sezonu Halı Saha Futbol Turnuvası 31 Ekim’de başlıyor

 

Turnuva’nın tanıtım etkinliği ve grupları belirleme çekilişi İzmir Gazeteciler Cemiyeti Merkezi’nde yapıldı. Etkinliğe İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Yılmaz, TFF İl Telmsilcisi Selçuk Ergeldi, İGC Saymanı Erdal Erek, İGC Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Tuncer, Gökhan Soyulmaz, organize komitesi, takım temsilcileri ve organize komitesi üyeleri katıldı.

 

Programa saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlandı, turnuva hakkında kısa bir bilgi veren turnuvadan sorumlu İGC yönetim kurulu üyesi Erdal erek. Amaçlarının meslektaşları arasında dayanışmayı arttırmak ve kentte görev yapan gazetecilerin bir araya gelmesini sağlamak olduğunu söyledi.

 

MESLEKTAŞLARIMIZIN KAYNAŞMASINA KATKI SUNUYOR

Turnuvanın gazeteciler içerisinde büyük bir heyecan yarattığına işaret eden İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi cemiyet etkinlikleri arasında en fazla heyecan duyduğu etkinlik olduğunu söyledi.

 

Mesleki dayanışma ve kaynaşma açısından önemli bir etkinlik olduğunu ifade eden Gappi, “Burada sadece spor konuşuluyor olması, meslektaşlarımızın yoğun haber gündeminden bir nebze de olsa kopup spor ile haşır neşir olması önemlidir. Benim için de en çok heyecan duyduğum etkinlik diyebilirim. Meslektaşlarımızın özellikle genç gazetecilerin bir araya gelmesi, bir birlerini tanıması oldukça önemli. Cemiyet yönetim kurulu olarak etkinliğin uzun soluklu olması ve marka olması için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin katkısıyla her yıl daha da büyüterek prestijli bir turnuva haline geleceğine inanıyorum. Katkı koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Turnuvanın sorunsuz kazasız geçmesi dileğiyle. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

DESTEK OLACAĞIZ

Bu tarz etkinliklerin meslektaşlarımızın kaynaşması açısından her zaman iyi olduğunu dile getiren TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, “Aslında yıllardır yapmayı düşündüğümüz bir projeydi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti başlattığı için biz de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Burada amaç bir araya gelmek ve kaynaşmak. Burada olmaktan ve bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu etkinliği sürekli hale getiren İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nu da kutluyorum. Katkı koyan herkese teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark halı sahasında yapılacak turnuva saat 20.00’da başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Medyaall İmtiyaz Sahibi Ali Ergöçmez ve birçok kurum ve kuruluşun destek verdiği turnuva 31 Ekim’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark halı sahasında başlayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *