«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Huawei FreeBuds 5 ile müziğin ritmi her zaman sizinle

Huawei FreeBuds 5 ile müziğin ritmi her zaman sizinle

huawei-freebuds-5-ile-muzigin-ritmi-her-zaman-sizinle.jpg

Bahar nihayet gelse de kendimizi bitkin hissedebiliriz. Ancak, FreeBuds 5 sizi gün içinde pozitif bir havaya sokacak. Huawei FreeBuds 5’nin desteğiyle günün her anını mümkün olan en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Her birimizin farklı sorumlulukları ve boş zaman geçirme yolları ve bu nedenle hepimiz için günün farklı bir ritmi var. Gün içinde eğlenmenize, sakinleşmenize veya odaklanmanıza yardımcı olacak yeni Huawei FreeBuds 5 ile tanışın.

Kulaklıklarla sabahın enerjisini tüm gün hissedin

Huawei FreeBuds 5 ile en sevdiğiniz şarkıları veya podcast’i dinlerken düşük pil seviyesi nedeniyle asla eğlenceniz yarım kalmaz veya dikkatiniz dağılmaz. Yeni Huawei FreeBuds 5, kulaklıklarınızı sürekli şarj etme ihtiyacını unutmanıza yardımcı oluyor. ANC kapalıyken Huawei FreeBuds 5, 5 saat kesintisiz müzik çalma sunuyor. Şarj kutusu ile 30 saate kadar müzik çalma sağlıyor. Huawei FreeBuds 5 ayrıca hızlı şarj özelliklerini de destekleyerek, sadece 5 dakikalık şarjla 2 saatlik ses keyfi sağlıyor.

ANC sayesinde dikkat dağınıklığını ortadan kaldırın

Gün içinde işinize, eğitiminize hatta eğlencenize konsantre olmak zor olabilir. Çalışırken akıllı telefonunuza bakmak veya dışarıdan gelen seslerin rahatsız etmesi gibi dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmaya çalışırız. Huawei FreeBuds 5 ANC özelliği ile bu hiç sorun değil. Huawei FreeBuds 5, tersine çevrilmiş ses dalgaları oluşturmak için yerleşik akustik bileşenleri ve algoritmaları kullanır. Bu teknoloji, Huawei FreeBuds 5’nin gürültüyü aktif olarak ortadan kaldırmasına ve ister kalabalık bir alışveriş merkezinde ister sokakta veya gürültülü toplu taşıma araçlarında olsun, kullanıcı için daha sürükleyici bir ses deneyimi elde etmesini sağlar.

En sevdiğiniz şarkıları tüm detaylarıyla dinleyin

Sevdiğiniz müzik türü ne olursa olsun, yeni Huawei FreeBuds 5 en iyi ses kalitesini sağlıyor. Huawei FreeBuds 5, güçlü bas performansı için daha büyük genlik sunmak üzere 11 mm geniş dinamik sürücüler ile özelleştirilmiş bileşenlere sahip. Kulaklıklar ayrıca kullanıcıların müziklerinde daha fazla ayrıntı duymalarına olanak tanıyan, yüksek hassasiyet ve zengin dinamik yanıt sağlayan, birbirinden fiziksel olarak yalıtılmış pil, diyafram ve sürücü yapısına sahip. Normal formatların 3 katı kalite sunabilen 990 kbos iletim hızına çıkan L2HC ve LDAC Hi-Res ses üretebilen kulaklıklar ayrıca kulağınızın yapısını ölçümleyerek size göre kişiselleştirilmiş frekanslar sunuyor.

Her cihazda tam ses kalitesi

Olağanüstü bir TWS kulaklık olan Huawei FreeBuds 5, çarpıcı tasarımı, 30 saatlik kesintisiz çalma özelliğine sahip güçlü bataryası ve sesi bozmayan kalitesiyle hangi akıllı telefonu kullanıyor olursanız olun her özelliğiyle sorunsuz çalışıyor. FreeBuds 5, tüm akıllı telefonlara kolayca bağlanarak en iyi ses deneyimini sağlıyor. Yalnızca Huawei HarmonyOS veya EMUI değil, iOS, Android ve tüm masaüstü işletim sistemleriyle de uyumlu.

HUAWEI FreeBuds 5, Seramik Beyazı ve Buz Grisi renk seçenekleriyle, HUAWEI Online Mağaza’sında 2.999 TL üzerinden satışa açıldı. Ön sipariş süresi boyunca vade farksız 3 taksit fırsatı, akıllı telefon, akıllı saat, tablet ve dizüstü bilgisayar kategorilerindeki seçili ürünlerle birlikte alımda 300 TL ekstra indirim fırsatıyla kullanıcılarıyla buluşuyor. AFB5PR200TL kodu ile FreeBuds 5`i 200 TL indirimli alabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *