«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. Güzel Oyuncu Buse Orcan “ Annem Doktor Olduğu İçin Hastanede Çok Zamanım Geçti"

Güzel Oyuncu Buse Orcan “ Annem Doktor Olduğu İçin Hastanede Çok Zamanım Geçti"

guzel-oyuncu-buse-orcan-annem-doktor-oldugu-icin-hastanede-cok-zamanim-gecti.jpg

İlk olarak, Gönül Dağı dizisiyle ekranlarda izleyen karşısına çıkan Buse Orcan, şimdilerde Kasaba Doktoru’ndaki Dr. Nazlı karakterine can veriyor. Güzellik yarışmalarında da dereceleri bulunan oyuncu, sanata olan ilgisini ve oyunculuk kariyerine dair merak edilenleri MAG Okurları için açıklıyor…

“Deneme çekiminin hemen ertesi günü sete çıkmıştım. Benim için çok önemli ve heyecanlı bir dönemdi” açıklamasında bulunan güzel oyuncu şunları söyledi: “Çalışmalarımın karşılığını alabilmeyi ve bu işi her ayrıntısıyla öğrenmeyi çok istiyordum. Gerçekten sette tecrübe etmenin ne demek olduğunu anlamaya başladım ve bunun için çok mutluyum. Asya çok iyi kalpli, merhametli, dürüst, doğal, aynı zamanda hayat koşulları sebebiyle çekingen ama bir o kadar da kabuğundan çıkmayı arzulayan, buna gücü olan bir karakterdi. Oynadığım süre boyunca karakterin kendi iç çatışma ve kalıplarını kırışını görmek çok güzeldi.”

Kasaba Doktoru dizisine dahil oluş sürecinden de bahseden Buse Orcan “Öncelikle her Çarşamba TRT1’de ekrana gelen Kasaba Doktoru’nda oynadığım, böyle güzel bir ekibin içinde yer aldığım için gerçekten çok mutluyum. Dr. Nazlı’yı seviyorum. İşinde çok iyi, prensipli bir kalp cerrahını oynamak öz güvenli hissettiriyor. Nazlı’nın hırslarıyla duyguları arasında kalışına, çatışmalarına şahit oluyoruz ama düşündüğümüzde olaylara kötü duygularla yaklaşmıyor, sadece hayatını inşa ederken işinde çok iyi olma isteği onu yalnızlaşmaya itebiliyor. Role hazırlanırken sahnenin gerektirdiği tıbbi detayların doğru olması için sağlık danışmanımızla çalışıyoruz. İşinde profesyonel bir doktoru oynamak için bunlar gerçekten önemli detaylar. Ayrıca bu işte yer almanın benim için bir anlamı daha var; annem doktor olduğu için hastanede çok zamanım geçti ve oyunculukla tanışana kadar da çocuk doktoru olmak istiyordum. Yani hastane, tıp ortamına hiç uzak sayılmam ve adaptasyon sürecimde bana çok yardımcı olduğunu düşünüyorum, kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *