«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. GAİN'in Yeni Dizisi “Arjen" Setinden İlk Kareler Paylaşıldı!

GAİN'in Yeni Dizisi “Arjen" Setinden İlk Kareler Paylaşıldı!

gainin-yeni-dizisi-arjen-setinden-ilk-kareler-paylasildi.jpg

GAİN’in yeni dizisi Arjen, setten gelen ilk karelerle diziseverlerle buluştu. Yapımcılığını ve başrolünü Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği ve aynı zamanda diziye de adını veren Arjen, küçük yaşta sokaklarda yaşamak zorunda kalan bir çocuğun, deneyimli bir suikastçıya dönüşme hikâyesini konu alıyor.

Masumiyetin ve Acımasızlığın İç İçe Geçtiği Bir Hikâye

Dizide babası gibi gördüğü Selahattin’in ailesine çocukken giren Arjen, Selahattin ve ailesini düşmanlarından korurken, hayatının en büyük kararını verir. Masumları, kadınları ve çocukları öldürmeyen Arjen Nakmet, içindeki acımasızlığı sınavdan geçirir.

Oyuncular ve Yapım Ekibi

“Arjen” dizisi, başrollerde Tolgahan Sayışman, Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski ve Cemal Toktaş gibi deneyimli isimleri ağırlıyor. Usta oyuncu Altan Erkekli’nin de konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin yapımcılığını Tolgahan Sayışman üstleniyor. Yönetmenliğini Umut Sarıboğa’nın yaptığı “Arjen”in senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.

Setten İlk Kareler

Dizinin setinden çekilen ilk kareler, Arjen’in karmaşık ve karanlık dünyasını gözler önüne seriyor. Bu özel fotoğraflar aynı zamanda izleyicilere “Arjen”in atmosferini yakından görme ve karakterleri tanıma fırsatı veriyor. 

GAİN’den yeni abonelere özel kampanya

GAİN yeni abonelere özel tüm içeriklere erişim sağlayan 7 günlük özel bir kampanyayı duyurdu. Buna göre, 15 Aralık 2023 tarihine kadar www.gain.tv üzerinden yapılacak yeni aboneliklere özel olarak başlatılan kampanyayla izleyiciler, “SAHSİYET” kodu ile kaydolarak platformdaki tüm içeriklere 7 gün boyunca ücretsiz erişim fırsatına sahip olacaklar. Bu özel kampanya, en beğenilen dijital platform dizileri arasında yer alan “Şahsiyet”in devam eden ikinci sezonunu izlemek için izleyicilere benzersiz bir keşif şansı yaratıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *