«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Fatih Vadisi, Yuvacık’a çok yakışacak

Fatih Vadisi, Yuvacık’a çok yakışacak

fatih-vadisi-yuvacika-cok-yakisacak.jpg

Büyükşehir, 31 dönümlük alanda inşa edeceği Yuvacık Fatih Vadisi projesinde çalışmalara başladı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 31 dönümlük bir dönümlük parkı daha kente kazandırıyor. Kocaeli’nin en güzel seyir teraslarından biri olan Yuvacık’ta başlayan Vadi Projesi, kent sakinlerinin gözde mekanlarından biri olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da yakından takip ettiği proje, Yuvacık’ın marka değerini artıracak.

 

SPORSEVERLER BU VADİ’Yİ SEVECEK

Fatih Vadisi, 31 bin 404 metrekarelik alanda inşa ediliyor. Proje kapsamında sokak fitness alanı, basketbol sahası, 3 adet spor alanı ve futbol sahası sporseverlere hizmet verecek.

 

AİLELER HOŞÇA VAKİT GEÇİRECEK

Giriş meydanına sahip Fatih Vadisi’nde çocuk oyun alanları, macera oyun alanı, ipli tırmanma alanı ve piknik alanı ailelerin çocuklarıyla hoşça vakit geçirebilecekleri mekanlar olacak.

 

MEYVE BAHÇESİ VE YÜRÜYÜŞ YOLU

Yine proje kapsamında yapılacak olan meyve bahçesi ve yürüyüş yolu, kent sakinlerinin huzurla vakit geçirebilecekleri alanlar olacak. Diğer yandan vatandaşların araçlarını rahat park edebilmeleri için otopark inşa edilecek.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Proje kapsamında şu ana kadar alan tesviyesi çalışmaları yapıldı. Basketbol sahası ve kanal açılması çalışmaları ise eşgüdümlü olarak devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *