«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. ETÜDER Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı sektör profesyonellerini TÜYAP çatısı altında ilk kez bir araya getirecek

ETÜDER Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı sektör profesyonellerini TÜYAP çatısı altında ilk kez bir araya getirecek

etuder-ev-disi-tuketim-urunleri-fuari-sektor-profesyonellerini-tuyap-catisi-altinda-ilk-kez-bir-araya-getirecek.jpg

ETÜDER Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı, 20 – 24 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Trendlerin nabzını tutacak olan fuar, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve ETÜDER iş birliği ile Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nin 9-10-11 numaralı salonlarında sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Tüyap tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez düzenlenecek olan ETÜDER Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı 20 Eylül 2023 tarihinde kapılarını açacak. Fuarda, yiyecek-içecek gıda ürünleri, temizlik-hijyen ürünleri, masaüstü malzemeler ile aşçılık malzemeleri ve ekipmanları sergilenecek ve ilgili sektörlerin yatırımcıları, yöneticileri, kamu yetkilileri, şef ve aşçıları, zincir market yetkilileri, kafe ve restoran sahipleri, gıda toptancıları, perakendecileri bir araya gelecek.

Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; “2023 Eylül ayında düzenlenecek olan fuarda, katılımcılar ve ziyaretçiler 5 gün boyunca önemli görüşmeler yapma fırsatı elde edecek. Türkiye’nin önde gelen, güçlü markaları bir araya gelecek. Sektörün hedeflerine ulaşması adına önemli bir rol üstlenen fuara yaklaşık 50 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor. Güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

ETÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, “Sektör içinde yer alan ve almak isteyen birçok firmayı, Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanında yurt içinden ve yurt dışından sektör profesyonelleri ile buluşturmayı hedefliyoruz. Aynı tarihlerde farklı salonlarda düzenlenecek olan Hostech by TUSİD fuarının tanıtım şansını artıran büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Her iki fuar sayesinde sektörlerin tüm paydaşları tek çatı altında buluşarak iş potansiyelini iki katına çıkarma fırsatını yakalayabileceklerine inanıyoruz” dedi.

Çeşitli şovlar, birbirinden farklı workshoplar ve profesyonel etkinliklerin gerçekleştirileceği ETÜDER EV Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı; ilk dört gün 10.00 – 19.00 arası son gün ise saat 18.00’e kadar ziyaret edilebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *