«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. DenizBank ile AXA Sigorta acentelik sözleşmesini uzattı

DenizBank ile AXA Sigorta acentelik sözleşmesini uzattı

denizbank-ile-axa-sigorta-acentelik-sozlesmesini-uzatti.jpg

DenizBank ile AXA Sigorta arasında 12 yıldır devam eden münhasır acentelik sözleşmesi 2031 yılına kadar uzatıldı. AXA Sigorta’nın hayat dışı sigorta ürünlerinin dağıtım, pazarlama ve satışı, Türkiye’nin dört yanında milyonlarca müşteriye hizmet sunan DenizBank’ın satış ve dağıtım ağları aracılığıyla yapılmaya devam edilecek.

2011 yılında başlayan ve AXA Sigorta’nın hayat dışı sigorta ürünlerinin 15 yıl boyunca DenizBank satış ve dağıtım ağları üstünden pazarlanması ve satışı için yapılan iş birliği, 11 Mayıs 2023 tarihinde, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu CEO’su Hakan Ateş ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken’in, Madrid’de düzenlenen törende imzaladıkları anlaşmayla uzatıldı. Bu kapsamda, DenizBank ve Axa Sigorta arasında 2026 yılında tamamlanması öngörülen iş birliği, 2031 yılına kadar 5 yıl daha devam edecek. 

 

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu CEO’su Hakan Ateş, imza töreninde yaptığı konuşmada, “DenizBank olarak her zaman ekosistem yaklaşımıyla hareket ediyor, güçlerimizi farklı paydaşlarımızla birleştirerek ülkemize sunduğumuz faydayı artırmayı önemsiyoruz. AXA gibi sigortacılıktaki köklü bilgi birikimine güvendiğimiz bir kurumla güven ilişkisi içinde tesis ettiğimiz iş birliğini sürdürülebilir hale getirmekten de mutluluk duyuyoruz. 2011 yılından bu yana uyum içinde ilerleyen, verimini hiç kaybetmeyen ortaklığımızın ve ekiplerimizin çalışmalarının karşılığını alıyoruz. İş birliğimizin yarattığı faydayı daha üst seviyelere taşımak adına, AXA Sigorta’nın hayat dışı sigorta ürünlerini, sayıları 650’yi aşan şubelerimiz ve dijital kanallarımız başta olmak üzere tüm kanallarımızla ülkemizin her köşesinde insanlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemin kurumlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken de imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “AXA Sigorta olarak, geniş yelpazedeki ürün ve hizmetlerimizi Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimize ulaştırmayı önemsiyoruz. AXA ile aynı değerlere önem veren kurumlar ile iş birlikleri yapmak bizim için çok anlamlı. DenizBank ile 2011 yılında başladığımız yolculukta hayat dışı sigorta ürünlerimizi çok daha geniş kitlelere sunma ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma hedeflerimiz açısından değer yarattık. Bu iş birliğini geleceğe taşıyarak kurumlara, müşterilerimize ve ekonomimize sürdürülebilir katkı sağlayacağımız için mutluyuz. Ortaklığımızın hem ülkemize, hem iki kuruma, hem de tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” 

İmza törenine ayrıca DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Ayşenur Hıçkıran, DenizBank Bireysel ve Özel Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, AXA Avrupa ve Latin Amerika CEO’su Antimo Perretta, AXA Madrid International Hub Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuria Fernandez Paris, AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçkar ve AXA Sigorta Banka ve Finansal Kurumlar Direktörü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Feyza Hasırcılar katıldılar. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *