«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Büyükşehir şenliği sokağınıza getiriyor

Büyükşehir şenliği sokağınıza getiriyor

buyuksehir-senligi-sokaginiza-getiriyor.jpg

Büyükşehir, Kocaeli genelindeki sokak şenliği etkinliklerinde vatandaşları eğlenceye doyuruyor, ortaya renkli görüntüler çıkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sokak şenlikleri düzenliyor. Şenliklere katılan vatandaşlar eğlenceye doyuyor. Kocaelili vatandaşlar, kendileri için organize edilen sokak şenliklerinde gönüllerince eğleniyor.

 

YEŞİLÇAM VOKAL GRUBU RENK KATTI

Büyükşehir, Gebze’de Mevlana Mahallesi Parkı’nda, İzmit’te Serdar Mahallesi’nde bulunan İsmail Topdemir Spor Tesisleri’nde ve Yenimahallae Hülya Sokak’ta, Kandıra’da ise Akçakayran Meydanı’nda düzenlediği şenliklerde vatandaşları eğlenceye doyurdu. Şenlikler; Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı Serisinin usta oyuncularından “Hayta İsmail” lakaplı Ahmet Arıman, Teoman Ayık ve “Bacaksız” lakaplı Tuncay Akça’nın kurduğu Yeşilçam Vokal Grubu’nun şovuyla renklendi. Yeşilçam’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Yeşilçam Vokal Grubu, dinleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

 

BÜYÜKAKIN’A ŞENLİK TEŞEKKÜRÜ

Şenlik alanında şişme oyun grupları ve animatörler gibi eğlenceli aktiviteler yer alırken, doyasıya eğlenen çocuklara pamuk şekeri, macun ve patlamış mısır ikramları yapıldı. Vatandaşlar, kendilerini Sokak Şenliği’nde buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *