«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Burhaniye'de Voleybol Heyecanı Başlıyor

Burhaniye'de Voleybol Heyecanı Başlıyor

burhaniyede-voleybol-heyecani-basliyor.jpg

Burhaniye Belediyesi tarafından, Atatürk Kapalı Spor Salonunda “100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası” düzenlenecek.

Burhaniye Belediyesi’nce spor etkinlikleri kapsamında ilk defa düzenlenecek voleybol turnuvasına; Çengelköy Voleybol Kulübü Derneği, Pertevniyal Spor Kulübü, Rotary 100.Yıl Anadolu Lisesi Spor Kulübü ,İto-Anadolu Teknik Lisesi Spor Kulübü, Kuzey Ege Gençlik ve Spor Kulübü takımları katılacak.

24-25-26 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 100.Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası maçların tamamı Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Turnuva öncesi yapılacak kura çekimleriyle takımlar eşleştikten sonra ilk gün saat 10.00’da yapılacak açılış töreninin ardından, “100. Yıl Cumhuriyet Kupası” için takımlar Burhaniye’de yarışacak. Turnuvanın ilk ve ikinci günleri: 10.30-11.30-14.00 ve 15.00 saatlerinde müsabakalar gerçekleşecek. Üçüncü gün ise 11.00 ve 12.00’de final maçları oynanacak. Filenin kazananı, turnuvanın üçüncü gününde kupasını alacak.

Sporun birleştirici gücüne inandığını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Cumhuriyetimizin 100. yılını, yıl boyunca coşkulu bir biçimde kutlayacağız. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, bütün milletçe sporun mahiyetinin ve değerinin anlaşılmış olması gerekmekte. Bunun gibi spor etkinlikleri ile spora olan desteğimiz devam edecek” dedi

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *