«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Belediye Ekiplerinden Sümer Mahallesi’nde Yoğun Mesai

Belediye Ekiplerinden Sümer Mahallesi’nde Yoğun Mesai

belediye-ekiplerinden-sumer-mahallesinde-yogun-mesai.jpg

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesi’nde bulunan içme suyu depoları arasındaki ana isale hattını yeniliyor. Yenilenen hat ile birlikte Sümer ve çevresindeki mahallelerde geçtiğimiz yıllarda yaşanan altyapıdan kaynaklı su kesintileri sona erecek.

 

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince Sümer Mahallesi’ndeki Eyüp, Poyraz ve Seyit Taşçı Sokak’ta gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

 

Bu bölgedeki içme suyu hattını ve konutların abone bağlantılarını yenileyen belediye ekipleri aynı zamanda pazar yeri altındaki su deposu ile Meteoroloji Müdürlüğü arkasındaki su deposu arasında bulunan içme suyu ana isale hattını da baştan sona yeniledi. Bu hatta bulunan mevcut asbestli su borularını yeni nesil polietilen borularla değiştiren belediye ekiplerinin çalışması sırasında mahallede su kesintisi yapılmadı.

 

Depolar arası ana isale hattını 600’lük polietilen borularla güçlendiren belediye ekipleri, bu sayede altyapıdan kaynaklı su kesintilerini önlemiş olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *