«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Başkan Topaloğlu’ndan Hacettepe Tarih Öğrencisine Bilgisayar Hediyesi

Başkan Topaloğlu’ndan Hacettepe Tarih Öğrencisine Bilgisayar Hediyesi

baskan-topaloglundan-hacettepe-tarih-ogrencisine-bilgisayar-hediyesi.jpg

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, son yapılan üniversite sınavında dereceye girerek Kemer birincisi olan Dilara Yurdanur’a verilmek üzere ailesine bir adet bilgisayar hediye etti.

 

Üniversite sınavında sözel alanda Türkiye 2 bin 652’ncisi olan ve Kemer birinciliği kazanan Dilara Yurdanur’un annesi Hilal Yurdanur ile babası Salih Yurdanur ve aile dostları Kemal Demirci, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

 

Başkan Topaloğlu’nun “Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkarak eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz eğitim alan Dilara Yurdanur’un başarısını tebrik ettiğini söyledi.

 

Geleceğin teminatı olan öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam ettiklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımız bizim en değerlimiz. Yaptığımız yatırımların en güzeli, en hayırlısı ve en gururlusu öğrencilerimize yaptığımız yatırımlardır. Destek eğitim kursumuzda ücretsiz eğitim alarak sınava giren ve büyük bir derece elde eden kızımız Dilara Yurdanur Hacettepe Üniversitesi Tarih Fakültesini kazandı. Bir adet bilgisayar ihtiyacı varmış. Geçen ayki meclis toplantımızda tüm meclis üyelerimizin de oyu ile bu çocuklarımıza bilgisayar hediye etme kararı aldık. Kızımızın bilgisayarını da anne ve babasına teslim ettik. Dilara kızımıza eğitim hayatında başarılarının devamını diliyorum. Eğitime ve çocuklarımıza yatırımlarımız artarak devam edecek.” diye konuştu.

 

Dilara Yurdanur’un anne ve babası da öğrencilere eğitimin her alanında destek olduğu ve olmaya devam ettiği için Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini kaydetti.

 

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu ve Dilara Yurdanur’un ailesi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *