«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Başkan Soyer, Kent Konseyi’nin yeni başkanı Nilay Kökkılınç ve yönetim kurulunu ağırladı

Başkan Soyer, Kent Konseyi’nin yeni başkanı Nilay Kökkılınç ve yönetim kurulunu ağırladı

baskan-soyer-kent-konseyinin-yeni-baskani-nilay-kokkilinc-ve-yonetim-kurulunu-agirladi.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçen hafta yapılan İzmir Kent Konseyi seçimlerinde yeni başkan seçilen Nilay Kökkılınç ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Bilim ve siyaset dünyasına önemli hizmetleri bulunan İzmir Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı'nın 26 Ağustos'ta vefatının ardından Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçilen Nilay Kökkılınç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri ve konsey bünyesindeki meclis başkanlarının da bulunduğu ziyarette Kökkılınç, Başkan Soyer'e İzmir Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Soyer: “Önünüzdeki engelleri kaldırmaya hazırım”
Kent konseyinin şehrin ve belediyenin demokratikleşmesinde en çok yetkiye sahip kurum olduğunu ifade eden Başkan Tunç Soyer, “Görevler isteyin, ben yolunuzu açmak için varım. Değerli ve büyük bir gücünüz var. Önünüzdeki engelleri kaldırmaya hazırım. Merhum Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı'dan bu zor zamanda görevi devralan Nilay Kökkılınç’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *