«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Balkanlar ve Orta Avrupa’dan 15’ten fazla ülkeden e-ticaret işletmelerini ve sektör liderlerini bir araya getirecek olan Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 (Balkan E-Commerce Summit 2024) için geri sayım!

4 – 5 Nisan 2024 tarihinde Arena Sofia’da gerçekleşecek olan ve Balkanlar ile Orta Avrupa’dan 15’ten fazla ülkedeki e-ticaret öncülerini bir araya getirmeye hazırlanan Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 (Balkan E-Commerce Summit 2024) için geri sayım başladı! Nikola Ilchev tarafından organize edilen zirve küresel e-ticaret ekosistemini Arena Sofia‘da buluşturmaya hazırlanıyor.

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024

Geçtiğimiz yıl 15’ten fazla ülkeden 530’un üzerinde katılımcının ziyaret ettiği Balkan e-Ticaret Zirvesi 2023‘te e-ticaret odağında bilgi ve deneyim paylaşımın yanı sıra network ve iş birlikleri de gerçekleştirildi. Balkan pazarının gerçek potansiyelini ortaya çıkaran bir misyonda gerçekleşen Balkan E-Commerce Summit, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2024’te de yine e-ticaret ekosistemini buluşturmaya hazırlanıyor.

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024‘te; Bilgilendirici Ve Pratik Konuşmalar, 150’den Fazla Standın Olduğu Fuar Alanı, Canlı Müzik Eşliğinde Network Partisi, Uluslararası E-Ticaret Girişimcileriyle Tanışma Ve İş Birliği Fırsatı, E-Ticaret Alanındaki Küresel İsimlerle Networking olmak üzere katılımcıları birçok seçenek bekliyor. Arena Sofya‘daki zirve, 4 Nisan 2024‘te saat 08:00 ile 17:30 arasında gün boyu devam edecek. Zirvenin ikinci günü olan 5 Nisan 2024‘te ise 09:00 ile 18:00 arasında uzman isimlerin konuşmaları, ekosistem paydaşlarının yer aldığı paneller ve network molalarıyla yine gün boyu devam edecek.

Zirve programını detaylı incelemek için buraya https://balkanecommerce.com/#agenda tıklamanız yeterli. Seyahat ve konaklama ile ilgili alternatifler içinse buradan https://balkanecommerce.com/travel-and-stay/ bilgi alabilirsiniz. Küresel markaların sponsor, partner, paydaş ve destekçi olarak konumlandığı Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 (Balkan E-Commerce Summit 2024)‘ün resmi medya partneri Branding Türkiye https://balkanecommerce.com/partners/branding-turkiye/ oldu.

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!
Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 İçin Geri Sayım!

Balkan E-Commerce Summit 2024 – Konuşmacılar

Balkanlar ve Orta Avrupa’dan 15’ten fazla ülkeden e-ticaret işletmelerini ve sektör liderlerini bir araya getirecek olan Balkan E-Commerce Summit 2024 konuşmacıları şöyle;

Michael Corcoran (Frankly), Niall Lavery (Veriteer), Carmen Cureu (Geopost), Damian Salkowski (Senuto), Emil Tomczyñski (Performance Media), Bartłomiej Gajdzis (OBI), Silvi Nunez (Optimational), Anastasios Spanidis (Generation Y), Nikos Moschos (Law Office Nikolaos Moschos and Associates), Daniel Trost (Microsoft), Sebastian Szmigielski (TikTok), Bartłomiej Majas (Full Stack Experts), András Szták (pazaruvaj!), Stan Padarev (SessionStack), Nigel Thomas (David to Goliath), Georgi Georgiev (Releva), Alex Danchenko (Yespo), Adam Nowakowski (META), Stewart Hull (CloudCart), Valentin Radu (Omniconvert).

Her biri alanında uzman konuşmacılar hakkında ayrıntılı bilgi almak için buraya (balkanecommerce.com/speakers/) tıklayabilirsiniz.

Zirveye Kayıt (İndirim Kodu)

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 (Balkan E-Commerce Summit 2024) katılımcılarına güzel bir haberimiz var. Branding Türkiye okurları ve takipçileri için 03.04.2024 tarihine kadar geçerli brandingturkiye15 koduyla zirveye kaydolursanız %15 özel indirim elde edeceksiniz. Bu fırsatı değerlendirmek ve zirveye kaydolmak için Hemen Kaydol bağlantısına tıklayabilirsiniz.

HEMEN KAYDOL – balkanecommerce.com/#tickets

Resmi dili İngilizce olacak olan zirve e-Ticaret işletme sahipleri, perakende işletmelerinin pazarlama yöneticileri, e-Ticaret sektörü liderleri ve Balkanlar ile Orta ve Doğu Avrupa’nın her yerinden hizmet sağlayıcılar için bir buluşma noktası olacak. Etkinlik sadece fiziksel olarak gerçekleşecek. Etkinlik yöneticileri tarafından yapılan açıklamaya göre; oturumlar kaydedilmeyecek. Ve etkinlik daha sonraki bir aşamada web üzerinde yayınlanmayacak.

Etkinliğe dair gelişmeleri ise Balkan E-Commerce Summit resmi sosyal medya hesaplarından takip etmek mümkün. Zirveye dair merak edilenleri Branding Türkiye ‘de paylaşmayı sürdüreceğiz.

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *