«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. AKÖde İşletmelere AKÖde POS ile Hizmet Vermeye Başladı

AKÖde İşletmelere AKÖde POS ile Hizmet Vermeye Başladı

akode-isletmelere-akode-pos-ile-hizmet-vermeye-basladi.jpg

2019 yılından bu yana bireysel kullanıcılarına Tosla ile dijital cüzdan ve yenilikçi finansal çözümler sunan Akbank iştiraklerinden AKÖde, DGpays ile birlikte hayata geçirdiği AKÖde sanal POS ve linkle ödeme hizmetlerini bireysel ve ticari kullanıcılarına sundu.

Bir Akbank iştiraki olan AKÖde, bireysel ve ticari müşterilerine özel ilk ürünü AKÖde POS’u hayata geçirdi. Finans ve teknoloji sektörünün inovasyon odaklı alt yapı sağlayıcısı DGpays ile yürütülen projede AKÖde POS müşterilerine anlaşmalı bankaların kredi kartlarına taksit yapabilen, yurt içi/dışı kartlardan ödeme alabilen Sanal POS ve Link ile Ödeme çözümleri sunulacak. 

AKÖde POS, müşterilerine kolay ve hızlı bir deneyimle Sanal POS ve Link ile Ödeme çözümü sunarken aynı zamanda uygun komisyon oranlarıyla esnaftan KOBİ’ye, büyük işletmelerden kurumsal şirketlere kadar e-ticarette faaliyet gösteren geniş bir müşteri portföyünün finansal akışlarında destekleyici bir yol arkadaşı olmayı hedefliyor. Müşterilere akode.com’dan uçtan uca dijital bir başvuru ve kullanım deneyimi sunan AKÖde POS aynı zamanda herhangi bir ücret ve ciro taahhüdü alınmadan, en uygun fiyatlı güvenilir hizmeti müşterileriyle buluşturuyor.  AKÖde Sanal POS ile müşteriler “akode.com” ve yakın zamanda sunulacak “aködepos uygulaması” ile kullanıcı dostu platformlarından finansal işlemlerini takip ederken, tek entegrasyon ile anlaşmalı tüm bankaların kredi kartlarına taksit yapabilecek ve ödemelerini güvenle alabilecekler. AKÖde POS, Link ile Ödeme hizmeti ile ticari müşterilerin yanı sıra sosyal medya ve stant satışı yapıp web sitesi olmayan tüm bireysel müşterilerinin ödeme alma ihtiyacına da çözüm sunuyor. AKÖde, projenin ilk fazında Sanal POS ve Link ile Ödeme çözümlerini sunarken, gelecek dönemde müşterilerine Fiziki POS ve farklı ödeme servislerini de sunmaya hazırlanıyor.

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda AKÖde POS ile başlattıkları yenilikçi çözümlerine farklı uygulamaları da hızla ekleyeceklerini ifade eden AKÖde Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Genel Müdürü Emel Arseven; “AKÖde olarak bireysel kullanıcılara sunduğumuz finansal çözümlerin yanı sıra ödeme almak isteyen tüm kullanıcılara da Sanal POS ve Link ile Ödeme hizmeti sunmanın heyecanını yaşıyoruz. AKÖde POS ile KOBİ’ler ve küçük işletme sahiplerinin finansal ekosistemlerine dâhil olmak, ihtiyaçlarına hızlı ve kolay çözümler sunmak vizyonuyla çıktığımız yolda, müşterilerimize avantajlı komisyon oranlarıyla en güvenli deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Sanal POS ve linkle ödeme ile başlayan AKÖde POS yolculuğumuzun önümüzdeki dönemlerde fiziksel POS’un, farklı ödeme servislerinin ve diğer katma değerli hizmetlerin de eklenmesiyle kapsayıcılığımızın artmasını hedefliyoruz” dedi.

AKÖde POS kapsamında yapılan iş birliğiyle ilgili değerlendirmede bulunan Dgpays Kurucusu ve CEO’su Serkan Ömerbeyoğlu ise, “Ticari faaliyetlerini dijitale taşıyan her sektörden şirkete, inovatif ürünlerimizle güvenli ve hızlı alışveriş imkânı sunuyoruz. AKÖde ile iş birliğimiz de Sanal POS ile start aldı. AKÖde POS’un KOBİ ve küçük işletmelerin finansal ödeme ihtiyaçlarını kolayca karşılamasına destek olarak zaman ve maliyetten tasarruf sağlayacağına inanıyoruz. Böyle bir çalışmanın içinde yer almaktan ve işletmelerin finansal teknoloji ihtiyaçlarına katkı vermekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *