«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Menemen’de tören ve etkinliklerle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Menemen’de tören ve etkinliklerle kutlandı

19-mayis-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayrami-menemende-toren-ve-etkinliklerle-kutlandi.jpg

Tüm mücadelemiz yarınlarımızın teminatı gençlerimiz için.” dedi.

Menemen’de 19 Mayıs coşkusu yaşandı. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören ve etkinliklere katılarak, gençlerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine değinen Başkan Pehlivan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadeleyi başlattığı Samsun’a çıkışını gençlere ithaf ederek, Türk gençliğine duyduğu inancı göstermiştir. Bütün ümidinin gençlikte olduğunu söylemesi de bu inancının neticesidir. Samsun’da yanan meşale, milletimizin hiçbir esarete boyun eğmeyeceğinin en net göstergesidir. Bu nedenle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan uğruna şehit düşen, gazi olan tüm ecdadımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

“Tüm mücadelemiz ve imkanlarımız gençlerimiz için…”

Menemen Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirten Başkan Pehlivan, “Atatürk’ün gençliğe verdiği önemi yaşatmak ve ileri taşımak için üstümüze düşen sorumluluğu var gücümüzle yerine getirmek adına çalışıyoruz. Bu kapsamda ilklerin kenti olarak eğitime büyük destek veriyoruz. Ücretsiz dijital eğitim setlerimizden YKS ücretlerini karşılamamıza, ilkokul birinci sınıftan üniversite son sınıfa kadar öğrencilerimize sağladığımız maddi destekten MEBGEM şube sayımızı artırmamıza kadar gençlerimizin eğitimine destek veriyoruz. Sadece eğitimde değil, kültürel faaliyetlerde de gençliğimizin her şeyin en iyisiyle buluşması adına Ege’nin en büyük iki kütüphanesini inşa ediyor ve kültür sanat faaliyetleri düzenliyoruz. Ücretsiz kültür ve spor kurslarımızdan tutun da, dev fitness merkezimiz ve yarı olimpik açık/kapalı yüzme havuzlarımıza kadar her alanda gençlerimizin yanındayız. Kalbimizde Atamız, umudumuzda gençlerimiz var. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *