«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. 18. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na doğru

18. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na doğru

18-uluslararasi-arena-aquamasters-yuzme-sampiyonasina-dogru.jpg

Bu yıl Kemer’de 18’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları öncesi lansman toplantısı düzenlendi.

Kemer’e bağlı Tekirova Mahallesi’ndeki Martı Myra Otel’de düzenlenen lansman toplantısına, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çakıcı, Kemer Belediyesi Ar-Ge Sorumlusu Ömer Nizam, Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bu yıl 5-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan yarışlara yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılması bekleniyor. Yarışlarda sporcular, farklı kategorilerde dereceye girebilmek için kulaç atacak. Yüzme yarışları süresince Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alacak.

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, lansman toplantısında yaptığı konuşmasında, ulusal ve uluslararası organizasyonların Kemer’e büyük katkı sağladığını belirterek, turizm sezonunda daha fazla alternatif organizasyonların yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Ulusal ve uluslararası etkinliklerle Kemer’de turizm sezonunun da uzadığına işaret eden Kaymakam Çam, “Bu tür organizasyonları el birliği ile çoğaltıp desteklememiz gerekiyor. Turizme katkı sağlayan bu etkinliklere tüm sivil toplum kuruluşları da destek veriyor. Kemer Kaymakamlığı koordinesinde yapılacak olan yüzme yarışlarına katılacak olan sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel ise yarışlar ve yarış parkurları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *