«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Employer Brand Summit – 2024

Employer Brand Summit – 2024

İş ve kariyer dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla 6 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Employer Brand Summit’e geri sayım başladı.

Employer Brand Summit – 2024

FutureXperience temasıyla düzenlenecek olan 11. Employer Brand Summit bu yıl “Deneyim”e odaklanıyor!

İşveren Markası kavramının yaratıcısı Simon Barrow’un katılımıyla bu yıl 6 Haziran 2024’te Maya Life İstanbul‘da gerçekleşecek olan Employer Brand Summit , yine iş ve kariyer dünyasının önemli isimlerini buluşturmaya hazırlanıyor. 

11. Employer Brand Summit

Türkiye’nin Uluslararası İşveren Markası Zirvesi “Employer Brand Summit”, iş ve kariyer dünyasının ünlü isimlerini konuk ettiği programıyla başlıyor. İş yaşamında deneyime odaklanarak bu yıl “FutureXperience” temasıyla düzenlenecek olan Zirveye, İşveren Markası kavramının yaratıcısı Simon Barrow da katılacak. 11.si gerçekleştirilecek olan Zirvede, yaşanan tecrübelerin geleceği şekillendireceğinden hareketle, çalışan deneyiminin güncel örneklerinden yeni deneyimlerin tasarlanmasına kadar pek çok farklı başlıkta kariyer yolculuğunun bugünü ve geleceği konuşulacak.

Türkiye’nin En Başarılı İşveren Markaları Açıklanacak

Türkiye’nin önde gelen markalarının CEO, CHRO ve Direktörlerinin şirketlerinde uyguladıkları İK süreçlerini anlatacakları Employer Brand Summit’te, farklı çalışan deneyimi uygulamaları, daha yenilikçi, verimli ve sürdürülebilir deneyimler yaratma, liderlik ve işveren markasında geleceğe yön verecek trendler tartışılacak.

Sunuculuğunu Sevinç Satıroğlu’nun yapacağı programda Zirve temasına uygun olarak iş süreçlerinin modellendiği farklı deneyim alanları da yer alacak. Zirvede ayrıca Türkiye’nin en başarılı işveren markalarının belirlendiği “En Gözde Şirketler 2024” araştırmasının sonuçları da açıklanarak, dereceye giren kuruluşlara ödülleri verilecek. 

3İK Marka İletişim Ajansı ve Realta Danışmanlık organizasyonuyla düzenlenen, QNB Finansbank ve Unilever ana sponsorluğundaki Uluslararası İşveren Markası Zirvesi – Employer Brand Summit’in medya sponsoru ise Branding Türkiye oldu.

6 Haziran 2024 tarihinde Maya Life İstanbul‘da gerçekleştirilecek olan 11. Employer Brand Summit’e hem online hem de fiziksel katılım mümkün olacak. Fiziksel katılımın sınırlı sayıda olacağı Zirve’ye kaydolmak ve Zirve’nin ayrıntılı programı hakkında bilgi sahibi olmak için employerbrandsummit.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Startup Gazetesi

Bir Cevap Yaz

BiHaber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *